Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Paşaköylü Adem Balcı bulduğu gök taşına 1 milyon dolar istiyor

Saruhanlı Paşaköylü Adem Balcı Tesadüfen bulduğu 19 kilogram gök taşına 1 milyon dolar istiyor

SARUHANLI 4.04.2023 17:06:00 3568 0
Paşaköylü  Adem  Balcı  bulduğu  gök taşına 1 milyon dolar istiyor

 

 


MANİSA’nın Saruhanlı ilçesinde hayvanlarını otlatmak için araziye çıkan Adem Balcı (42), tesadüfen bulduğu irili ufaklı 19 kilogram gök taşına 1 milyon dolar istiyor. Taşların analizi için üniversite ile görüşen Balcı, mıknatıs tutan, kolonya ile sildiğinde ise siyahlaşarak gök taşı özelliği taşıyan taşlarına alıcı bekliyor.


Manisa’nın Saruhanlı ilçesi Paşaköy Mahallesi’nde tarım ve hayvancılıkla uğraşan evli, 2 çocuk babası Adem Balcı, bundan 4 gün önce hayvanlarını otlatmak için araziye çıktı. Balcı’nın tesadüfen gördüğü taş dikkatini çekti. Eliyle incelediği taşın ağırlığının diğer taşlardan farklı olduğunu gören Balcı, evine götürdüğü taşı internet üzerinden araştırmaya başladı. Benzerliğiyle taşın, gök taşı olduğundan şüphe eden Balcı, taşı bulduğu noktaya giderek toplamda 19 kilogram taş topladı. Taşları evine götüren Balcı, mıknatıs tutan, kolonya ile sildiğinde ise siyahlaşarak gök taşı özelliği taşıyan taşlarına 1 milyon dolar istiyor. 
Taşların, gök taşı analizi için Çanakkale 18 Mart Üniversitesi ile görüştüğünü dile getiren Balcı, “Hayvanlarımı otlatırken, gözüme taştan farklı bir madde ilişti. Normal taştan çok daha ağırdı. Alıp evime getirdim, internette ise araştırmasını yaptım. Göktaşının özelliklerini taşıdığını farkettim. Mıktanıs tutuyor, kolonya ile sildiğimde ise siyah görüntü çıkarıyor. Bunun göktaşı olduğuna kanaat getirdim. 

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nin gök taşı analizi yaptığını öğrendim. Hocamızla görüştük. Yurt dışından, gelmesin bekliyoruz. Analiz ve testinin ardından gök taşı olduğunu belgelemiş olacağız. Şu an elimde 19 kilogram gök taşına, 1 milyon dolar istiyorum” diye konuştu.

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.