PAŞAKÖY SON NEFESTE(2-3)

Manisa 1. Amatör küme merkez Kış A Grubunda yer alan Akgünspor ile Paşaköy Belediye arasında oynanan sezonun ilk maçıyla başladı. Paşaköy Belediyespor ilk yarısını 2-0 mağlup kapattığı maçı 3-2 kazandı.

SARUHANLI 8.10.2022 17:44:00 2315 0
PAŞAKÖY SON NEFESTE(2-3)

 

 

 

Manisa 1. Amatör küme merkez Kış A Grubunda yer alan Akgünspor ile Paşaköy Belediye arasında oynanan sezonun ilk maçıyla başladı. Paşaköy Belediyespor ilk yarısını 2-0 mağlup kapattığı maçı 3-2 kazandı.

 

2022-2023 Manisa Birinci Amatör Küme Hüseyin Gazi Kılınç Sezonu başladı.

Ertuğrul Dilek Spor Tesislerinde Kerim Uzun, Büşra Sığınır, Kadir Genç triosunun yönettiği maçın ilk yarısını Ali ve Muhammet’in golleri ile Akgünspor 2-0 önde kapattı.

 

Maçta pek çok gol pozisyonundan faydalanamayan iki takımın mücadelesinde ikinci yarıda 82-88 ve 90.dakikalarda Paşaköy Belediyespor Altan ve Envercan(2) golleri ile maçı zor da olsa 3-2 kazandı ve lige 3 puanla başladı.

Berke’nin kırmızı kart gördüğü maçı Paşaköy Belediyespor maçı 10  kişi tamamladı.

 

 

Akhisar ve Bergama’da Kültür Koruyucuları yetişiyor

Başkan Hakan Şimşek’ten personele sosyal denge müjdesi

Glint Manisa Basket’ten 2026 öncesi motivasyon yemeği

Başkan Şimşek’ten Kaymakam Genel’e nezaket ziyareti

Koç Lisesi’nden şehit aileleri ve gazilere yeni yıl kartı

Manisa TSO’da 2025 bilançosu ve 2026 hedefleri

Turgutlu OSB’deki hırsızlıkta 5 şüpheli tutuklandı

Manisa BBSK cimnastik takımı 2025’i 97 madalyayla kapattı

Anahtar Kelimeler: PAŞAKÖY NEFESTE(-)
  • Cuma -6.3 ° / -13.7 ° Güneşli
  • Cumartesi -4.1 ° / -11.8 ° Güneşli
  • Pazar -2.8 ° / -11.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.