Bugün, 5 Ekim 2024 Cumartesi

Paşaköy-Selimşahlar Arasına Kaymak Gibi Yol

0

GÜNDEM 23.10.2017 11:59:44 1881 0
Paşaköy-Selimşahlar Arasına Kaymak Gibi Yol

 

 

Saruhanlı ve Şehzadeler ilçelerine bağlı mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından sıcak asfalt atılan Saruhanlı ilçesine bağlı Paşaköy Mahallesi ile Şehzadeler ilçesine bağlı Selimşahlar Mahallesi’ni birbirine bağlayan 4 kilometrelik yolda incelemelerde bulundu. Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk ve daire başkanlarının eşlik ettiği incelemede Başkan Ergün, Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vatandaş Tozdan Çamurdan Kurtuldu

Ova ve tarım arazilerinin içinden geçen yolun asfaltlanmasının üretici açısından da sevindirici olduğunu belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Deyim yerindeyse Paşaköy ile Selimşahlar arasındaki 4 kilometrelik bu yol kaymak gibi oldu. Hem üreticilerimiz, hem de yolu kullanan vatandaşlarımız tozdan ve çamurdan kurtulmuş oldu. Bu aynı zamanda trafik güvenliğinin de yükselmesi anlamına geliyor. Yolu kullanan ve kullanacak olan vatandaşlarımıza hayırlı olsun, güle güle kullansınlar” diye konuştu.


Manisa Birinci Amatör Liglerde Gruplar Belli Oldu

KARAKÖYSPOR FK'NIN HAVUZ KEYFİ

MÜTEVELLİ 1965'TE MUSTAFA ARI DÖNEMİ SONA ERDİ

YUNUSEMRELİ KADINLAR SPORLA ZİNDE KALIYOR

Şehzadeler Hem Komisyon Toplantısı Yapıldı

LÖSEV MUTLU ET PAKETLERİ İLE MUTLULUK PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIYOR

Üzümde ilk hasat yapıldı

Potanın Tarzanları, Çekya Ligi MVP’sini kadrosuna kattı

  • Cumartesi 32.8 ° / 14.9 ° Güneşli
  • Pazar 30.1 ° / 17.5 ° false
  • Pazartesi 29.5 ° / 16.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.