Bugün, 6 Temmuz 2024 Cumartesi

Paşaköy-Selimşahlar Arasına Kaymak Gibi Yol

0

GÜNDEM 23.10.2017 11:59:44 1857 0
Paşaköy-Selimşahlar Arasına Kaymak Gibi Yol

 

 

Saruhanlı ve Şehzadeler ilçelerine bağlı mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından sıcak asfalt atılan Saruhanlı ilçesine bağlı Paşaköy Mahallesi ile Şehzadeler ilçesine bağlı Selimşahlar Mahallesi’ni birbirine bağlayan 4 kilometrelik yolda incelemelerde bulundu. Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk ve daire başkanlarının eşlik ettiği incelemede Başkan Ergün, Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vatandaş Tozdan Çamurdan Kurtuldu

Ova ve tarım arazilerinin içinden geçen yolun asfaltlanmasının üretici açısından da sevindirici olduğunu belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Deyim yerindeyse Paşaköy ile Selimşahlar arasındaki 4 kilometrelik bu yol kaymak gibi oldu. Hem üreticilerimiz, hem de yolu kullanan vatandaşlarımız tozdan ve çamurdan kurtulmuş oldu. Bu aynı zamanda trafik güvenliğinin de yükselmesi anlamına geliyor. Yolu kullanan ve kullanacak olan vatandaşlarımıza hayırlı olsun, güle güle kullansınlar” diye konuştu.


Potanın Tarzanları, Çekya Ligi MVP’sini kadrosuna kattı

KURBAN BAYRAMI

MANİSA 1965 MASTERLER DERNEĞİ KURBANBAYRAM

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

  • Cumartesi 36.4 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Pazar 37.6 ° / 19.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 40.9 ° / 21.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.