Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

ÖZLEM ÇARIKÇIOĞLU VE BERKİN USTA OLİMPİYAT YOLCUSU

0

SPOR 29.12.2021 00:10:42 1066 0
 ÖZLEM ÇARIKÇIOĞLU VE BERKİN USTA OLİMPİYAT YOLCUSU


Bayanlarda Sıla Kara, Ceren Reyhan Yıldırım ve Özlem Çarıkçıoğlu, Erkeklerde Berkin Usta, Derin Berkin, Bünyamin Çelik, Demirkan Hasırcı ve Kerem Haymana seçme yarışmalarına katılım sağladı.
Büyük bir çekişmeye sahne olan müsabakalar sonrasında bayanlarda Özlem Çarıkçıoğlu, Erkeklerde ise Berkin Usta Alp Disiplininde 2022 Pekin Kış Olimpiyat Oyunlarında ülkemizi temsil etme hakkını kazandı. Bayanlarda ikinci sırayı Ceren Reyhan Yıldırım, üçüncü sırayı Sıla Kara elde ederken, erkeklerde ise ikinciliği Demirkan Hasırcı, üçüncülüğü ise Derin Berkin elde etti.
Seçme müsabakalarına katılım sağlayan sporculara teşekkür eden Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, “ Çok heyecan verici ve adaletli bir yarışma oldu. Sporcularımız ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Hepsi bizim sporcularımız antrenörlerine ve ailelerine çok teşekkür ederim. Pekin’de bizi temsil etmeye hak kazanan Özlem Çarıkçıoğlu ve Berkin Usta ya başarılar diliyorum” diye konuştu.
Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.