Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

ÖZGÜRLÜĞE KANAT AÇTI

Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, hayırsever işinsanı Tahsin Özer ile bir engelli genci daha tekerlekli sandalye sahibi yaptıklarını söyledi.

MANİSA- İLÇELER 23.02.2023 00:00:00 1191 0
ÖZGÜRLÜĞE KANAT AÇTI

 

 

Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, Kuyumcular Çarşısı esnaflarından Çeşme Kuyumculuk'un sahibi hayırsever işinsanı Tahsin Özer ile bir engelli genci daha tekerlekli sandalye sahibi yaptıklarını söyledi. Başkan Yıldız duygularını şöyle ifade etti: "Deprem bölgemiz için gönlümüz yaralı ama hizmete ara vermiyoruz, yaşam devam ediyor, yine bir kader arkadaşımıza çare olduk, tam donanımlı tekerlekli sandalye bağışı yaptık, Manisamızın marka kuyumcularından Çeşme Kuyumculuk'un sahibi Tahsin Özer abimizden güzel destek aldık, bize tam donanımlı tekerlekli sandalye bağışında bulundu, Allah Tahsin abimize daha çok versin, Allah hayrını kabül etsin, sayesinde bir gencimiz özgürleşti. Tabi ulaşımda büyük destekçimiz Şehzadeler Belediye Başkanımız Sayın Ömer Faruk Çelik başkanımıza çok teşekkür ediyoruz, bize tahsis ettiği engelsiz aracımızla engele engel tanımıyoruz, il, ilçe fark etmeden destek alıyor, destek veriyoruz, destek var engel yok."

 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: ÖZGÜRLÜĞE KANAT
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.