Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Özel’i Manisalılar sağanak yağmura rağmen beklediler

15 Temmuz Demokrasi Meydanında’ sağanak yağmura rağmen CHP Grup Başkan Vekili Manisa Milletvekili Özgür Özel’i sabırla bekleyen topluluk devam yağmura aldırış etmeden 45 dakika boyunca dinledi.

MANİSA-GENEL 27.04.2023 14:11:00 1503 0
Özel’i Manisalılar sağanak yağmura rağmen beklediler

 

 


       

 15 Temmuz Demokrasi Meydanında’ sağanak yağmura rağmen CHP Grup Başkan Vekili Manisa Milletvekili Özgür Özel’i sabırla bekleyen topluluk devam yağmura aldırış etmeden 45 dakika boyunca dinledi.
  Manisalı seçmenler sağanak yağmura aldırış etmeden Şehzadeler ilçesindeki Manolya meydanına gelen Özgür Özel’in seçim otobüsünü karşıladılar.
  CHP İl Başkanı İsmail Çalışkan,Şehzadeler ilçe başkanı Hakan Gürtunca,Yunusemre ilçe başkanı Yalçın Arcak,Deva Partisi İl Başkanı Cansın Tunçdirek,Demokrat Parti İl Başkanı İdris Mecek ve Saadet Partisi İl Başkanı Zekayi Yılmaz’ın yanı sıra CHP’nin Milletvekili adayları Özel’in seçim otobüsünün üzerinde yer aldı.
  CHP Grup Başkan vekili Özgür Özel, yağmur altında bekleyen Manisalılara yönelik yaptığı konuşmasında ise;
 “Yağmura rağmen bizleri beklediğiniz için sizlere teşekkürlerimizi iletiyorum.Kemal Kılıçdaroğlu, emeklilerle ve asgari ücretle ilgili ne dediyse onun arkasındadır.Emekliler şimdi ne yapacak 14 Mayıs’ta gidiyorlar sandığa varıyorlar mührü basıyorlar, mührü Recep beyden alıp Kılıçdaroğlu’na veriyorlar.Yoksul aileleri unutmadık onlara vereceğimiz altın kartla yapacağız.Bu altın kartta ailenin geliri asgari ücret yüksekse asgari ücrete göre eğer altın yüksekse altın’a göre alacaksın.Hangisi yüksekse onu alacaksın.Hani diyorlar ya kodamanın kur korumalı mevduatı varsa bundan sonra garibanında altın korumalı sosyal yardımı olacak.
Açken tok yatan bizden değildir diyoruz.Ama Cumartesi pazarı dağılırken yaşlı teyzeler yüzünü kapıyor.Oradan ezik domates patates alırken.Çöpleri karıştıranlar var, başkasına el açanlar var oysa Cumhuriyet’in 100. Yılındayız bundan birileri utanmıyor ama bizim yüzümüz kızarıyor.Hiç bir geliri yoksa Asgari ücret neye denk geliyorsa o aileye tam altın verilecek.
  Gençlere şunu hatırlatırız bundan sonra yurt sorunu yok,okullarda süt, su üç kap sıcak yemek ilkokul da ortaokulda, lisede var.Üniversitede gençlere genç kart var. Her gence verilecek o kartın içerisinde 300 TL var.Ne için bu 300 lira kitap, dergi, konser ve sinema için.Her gence var.Başka şeylerde harcanmıyor.Ama bazı gençler o kartı sokunca bakacaklar ki 2300 lira var. Yoksul ailelerin gençlerini asla ve asla meydanda bırakmayacağız.Onu sadece devlet bilecek.

 “BAHARIN GELİŞİNİ BÜTE BIRAKMAYIN KARDEŞİM.BÜTTE NE OLUR BELLİ OLMAZ.O NEDENLE CEHENNEMİN KAPISINI BİRİNCİ TURDA TIRAK DİYE KAPATALIM.”

CHP grup Başkan vekili Özel, Gençlere seslenerek işi Büte bırakmayın diyerek;
 “Elli artı birlik sistemde biz 50’yi aldık. Elliyi alıyoruz elli tamam.Ama artı birde bir oy daha lazım onun için size güveniyoruz.Gençler size güveniyoruz.Ayakta alkışlıyorsunuz ya biz sizi ayakta alkışlıyoruz.İlk açıklandı Kemal bey yüzde 44 Tayyip bey yüzde 42. Kemal bey 45-46-47 ve 48’lerdeyiz ama 50’ye geleceğiz.bir oy olmadan olmaz.Gençler o bir oyu almazsak ikinci tura kalır.Gençler sınava giriyor ya bir puan alamazsan büte kalırsın ya.Aman ha gençler 14 Mayıs bir final.Baharın gelişini büte bırakmayın kardeşim.Bütte ne olur belli olmaz.O nedenle cehennemin kapısını birinci turda tırak diye kapatalım.”

“ŞEYTANLAŞTIRMA YERİNE KARDEŞLEŞTİRME,ÖTEKİLEŞTİRME YERİNE ONU ARKADAŞ BİLME, KARDEŞ BİLME,ONUNLA HELALEŞME, ONUNLA KUCAKLAŞMA VAR.BUNDAN SONRA KAVGA YOK SEVGİ VAR.”

Özel, AKP’nin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yıllardır ötekileştirmeye politikası izlemesini ağır bir dille eleştirerek;
“İYİ partili kardeşlerimiz desteğe geldiler.Arkamızda AKP li kardeşlerimiz var onlara uğramadım ama o kardeşlerimize de kolay gelsin.Çünkü bundan sonra Türkiye de siyasette kutuplaşma yok kucaklaşma var.14 Mayıs’tan sonra öteki yok, öteki sayıların hakkını aramak var.Şeytanlaştırma yerine kardeşleştirme,ötekileştirme yerine onu arkadaş bilme, kardeş bilme,onunla helaleşme, onunla kucaklaşma var.Bundan sonra kavga yok sevgi var.”
  
“SEMİH HOCAYA ÇEYREK KALDI”

Adayların tanıtımı sırasında da 5. Sıradaki Semih Balaban konusuna da açıklık getiren Özgür Özel;
“Daha önceki il başkanımız çok değerli Semih Balaban hocamızda listemizde 5. Sırada.Bakın semih hocanın durumu şu.Liste şuanda saate bakınca beş’e çeyrek kalayı gösteriyor. Bir çeyrek kaldı Semih hocaya ondan sonra Neşe doktora çalışcaz hep beraber.”
 
“MANİSA ESNAFININ 100 KİŞİDEN 85’İ KEMAL BEY VE MİLLET İTİTFAKIYLAYIZ DİYOR”

Özel, Manisa küçük sanayi esnafı kararını çoktan verdiğine dikkat çekerek;
 “Manisa’da Kenan Evren Küçük sanayi sitesinde esnaf gezdim.Şöyle bir denge vardı 10 kişiden 3’ü  MHP’ye  3’ü AK Partiye gönül vermişti.Kalan 4’ü diğer partiler arasında dağılıyordu.Bugün yüzden fazla esnaf gezdim 85 tanesi kapıdan girerken başkan seninleyiz,Kemal beyleyiz.Millet ittifakıylayız dedi.

 

 Ahmet ÜNSAL

 

 


 


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.