Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Özel Hedef Anadolu Lisesi’nde mezuniyet heyecanı yaşandı

Özel Hedef Anadolu Lisesi’nden mezun olmayı başaran yaklaşık 50 öğrenci kendileri için Saruhan Otel’de düzenlenen mezuniyet galasında bir araya geldi.

MANİSA- EĞİTİM 9.06.2023 11:58:00 1896 0
Özel Hedef Anadolu Lisesi’nde mezuniyet heyecanı yaşandı

 


Özel Hedef Anadolu Lisesi’nden mezun olmayı başaran yaklaşık 50 öğrenci kendileri için Saruhan Otel’de düzenlenen mezuniyet galasında bir araya geldi. Öğretmen ve öğrencilerin de yer aldığı gecede doyasıya eğlenen mezun isimler, aynı zamanda stres atmış oldu.

Özel Hedef Anadolu Lisesi mezuniyet töreni Saruhan Otel’de yapıldı. Öğrencilerin ve öğretmenlerin katılımı ile yapılan mezuniyet galasında öğrenciler doyasıya eğlendi. Mezuniyet töreninde liseyi bitiren gençlere okul kurucularından Ali Kuyumcu, Özel Hedef Anadolu Lise Müdürü Selam Öztekin ve öğretmenler eşlik etti. Mezuniyet töreninde konuşan Okul Müdürü Selam Öztekin, “Her yıl sonunda bu gururu yaşadığımız için mutluyuz. Aynı zamanda ayrılma vaktinin gelmesi sebebiyle içimizde buruk bir sevinç var. Koca bir yılın finali için buradayız. Sizleri ilerleyen yıllarda daha iyi yerlerde göreceğimize eminim. İyi birer insan olduğunuzu biliyoruz ve sizinle gurur duyuyoruz. Bu gece burada sizinle olmaktan çok mutluyuz. Yolunuz açık olsun” dedi.
OKUL BİRİNCİSİ ZEHRA AKBAŞ OLDU
Öte yandan düzenlenen gecede okul birincisi olan Zehra Akbaş okul kütüğüne plaket çaktı. Okul Müdürü Selam Öztekin, Zehra Akbaş’a başarını belgesini takdim ederek tebrik etti. Keplerini havaya fırlatan öğrenciler, gece boyunca hem çok eğlendiler, hem de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 24.8 ° / 13.3 ° false
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.