Özel Hedef Anadolu Lisesi’nde mezuniyet heyecanı yaşandı
Özel Hedef Anadolu Lisesi’nden mezun olmayı başaran yaklaşık 50 öğrenci kendileri için Saruhan Otel’de düzenlenen mezuniyet galasında bir araya geldi.
Özel Hedef Anadolu Lisesi’nden mezun olmayı başaran yaklaşık 50 öğrenci kendileri için Saruhan Otel’de düzenlenen mezuniyet galasında bir araya geldi. Öğretmen ve öğrencilerin de yer aldığı gecede doyasıya eğlenen mezun isimler, aynı zamanda stres atmış oldu.
Özel Hedef Anadolu Lisesi mezuniyet töreni Saruhan Otel’de yapıldı. Öğrencilerin ve öğretmenlerin katılımı ile yapılan mezuniyet galasında öğrenciler doyasıya eğlendi. Mezuniyet töreninde liseyi bitiren gençlere okul kurucularından Ali Kuyumcu, Özel Hedef Anadolu Lise Müdürü Selam Öztekin ve öğretmenler eşlik etti. Mezuniyet töreninde konuşan Okul Müdürü Selam Öztekin, “Her yıl sonunda bu gururu yaşadığımız için mutluyuz. Aynı zamanda ayrılma vaktinin gelmesi sebebiyle içimizde buruk bir sevinç var. Koca bir yılın finali için buradayız. Sizleri ilerleyen yıllarda daha iyi yerlerde göreceğimize eminim. İyi birer insan olduğunuzu biliyoruz ve sizinle gurur duyuyoruz. Bu gece burada sizinle olmaktan çok mutluyuz. Yolunuz açık olsun” dedi.
OKUL BİRİNCİSİ ZEHRA AKBAŞ OLDU
Öte yandan düzenlenen gecede okul birincisi olan Zehra Akbaş okul kütüğüne plaket çaktı. Okul Müdürü Selam Öztekin, Zehra Akbaş’a başarını belgesini takdim ederek tebrik etti. Keplerini havaya fırlatan öğrenciler, gece boyunca hem çok eğlendiler, hem de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Örnek Kan Bağışı Seferberliği
Turgutlu’da deve güreşleri heyecanı başlıyor
Güzelyurt’ta kanalizasyon hattı yenileniyor
Muradiye’ye ücretsiz sağlık merkezi açıldı
Manisa’da kaçak atığa karşı temizlik seferberliği
MCBÜ’ye sağlıklı yaşamda örnek iş yeri belgesi
Manisa’da ücretsiz dil ve konuşma terapisi başladı
Manisa’da 30 bin fidan toprakla buluşuyor
- Cuma 12.8 ° / 4.5 ° false
- Cumartesi 15.7 ° / 5 ° Güneşli
- Pazar 9.4 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu


