Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Özel Hedef Anadolu Lisesi’ne ‘Beyaz Bayrak’ verildi

1

MANİSA- EĞİTİM 26.11.2020 21:00:47 4260 0
Özel Hedef Anadolu Lisesi’ne ‘Beyaz Bayrak’ verildi

Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı'nın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması için uyguladığı Beyaz Bayrak projesinde, Özel Hedef Anadolu Lisesi tam not aldı.
Okulların, temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi için uygulanan projede gerekli kriterleri karşılayan Özel Hedef Anadolu  Lisesi 'Beyaz Bayrak' ve 'Sertifika' ile ödüllendirildi.  Özel Hedef Anadolu Lisesi Müdürü Selam Öztekin, dünyanın yaşadığı Covid19 sorunu nedeniyle okullumuzu hijyen anlamında en iyi seviyeye çıkardıklarını ifade ederek, “Ülke olarak zorlu bir dönemden geçiyoruz. Hem dünya hem ülkemizin yaşadığı pandemi sürecinde bizlerde okulumuzu en temiz hale getirmek için çalışıyoruz. 3 yıl için geçerli olan ‘Beyaz Bayrak’ sertifikasını aldığımız için mutluyuz. Özel Hedef Anadolu Lisesi olarak eğitimde olduğu gibi hijyen anlamında çok dikkat ediyoruz. Çocuklarımızın temiz bir ortamda rahat bir şekilde eğitim görmelerini arzu ediyoruz. Umarım öğrencilerimiz kısa zamanda okullarına dönerler ve eğitime yüz yüze devam ederiz. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.
Beyaz Bayrak nedir?
Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlıkları tarafından, okulların temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi amacıyla yürütülen proje çerçevesinde, temizlik açısından 100 üzerinden 90 alan ilköğretim okullarına beyaz bayrak verilmektedir.

 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.