Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

OSB Yönetim Kurulu’ndan Vali Güvençer’e Ziyaret

0

BÖLGE 13.07.2016 14:45:12 1008 0
OSB Yönetim Kurulu’ndan Vali Güvençer’e Ziyaret

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in başkanlığındaki Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Vali Mustafa Hakan Güvençer’e nezaket ziyaretinde bulundu. Yaşar Çetinkaya, Hayriye Hızal Kaygısız, İlteriş Yağcıoğlu ve Gürbüz Acar ile OSB Genel Müdürü Galip Bilgen’in yer aldığı ziyarette, Vali Güvençer’e OSB hakkında brifing verildi. Turgutlu OSB’nin İzmir limanına, Manisa’ya, Adnan Menderes Hava Limanı’na, Turgutlu DDY İstasyonu’na ve Manisa OSB Gümrüğü’ne yakın mesafesiyle ulaşım yönünde avantajlı konumda olduğunu belirten OSB Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Şirin, OSB’nin yerli ve yabancı yatırımcılar için tercih edilen bir bölge olduğunu söyleyerek, “Turgutlu olarak önemli bir Organize Sanayi Bölgesi’ne sahip avantajlı bir ilçeyiz. 2015 yılı hedeflerine ulaşmış olup, 2016 yılı hedeflerimizi de gerçekleştirmekteyiz. Bölgemize daha fazla yerli ve yabancı yatırımcıları çekmek adına, sahanın en önemli ihtiyaçları olan alt yapı çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Manisa genelinde ekonomi, işgücü ve üretim noktasında önemli bir potansiyele sahip bölgemizin adının duyurulması noktasında gayret içerisindeyiz. Bu anlamda2016 yılının ikinci yarısında Sayın Valimiz’in Müteşebbis Heyet Başkanlığı’nda bir arada olacağız. Kendilerinin deneyim ve tecrübeleri ile Turgutlu OSB’yi çok daha ileri bir noktaya taşıyacağımıza inanıyoruz” dedi. OSB Yönetim Kurulu’nu ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirten Vali Mustafa Hakan Güvençer de organize sanayi bölgelerinin önemine değinerek, 150 bin nüfuslu büyük bir ilçe olan Turgutlu’daki OSB’nin ilçeye ve Manisa’ya olan katkısının önemli olduğunu söyledi. Konuklarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Güvençer, her 3 ayda bir yapılan OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı dolayısıyla yakın zamanda Turgutlu’da bir arada olacaklarını belirtti. Turgutlu’ya dair pek çok konunun görüşüldüğü ziyarette, Başkan Şirin ve OSB yönetim Kurulu üyeleri kendilerini ağırladıkları için Vali Güvençer’e teşekkür etti.

HABER MERKEZİ


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.