Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

OKUR' SARUHANLILI DOMATES VE BİBER ÜRETİCİLERİ DÜŞÜK FİYATTAN ŞİKAYETÇİ

1

EKONOMİ 10.08.2020 01:31:02 7463 0
OKUR
Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur, domates ve biber fiyatlarının düşmesi nedeniyle çiftçinin mağdur olduğunu söyledi. 
 
Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur,  Saruhanlı ve Mahallelerinde hasadına devam eden domates ve biber  üreticilerinin fiyatın beklentinin altında olduğu yönünde şikayetçi olduklarını ifade ederek, ' Fiyatlar çok düşük. Şu an salçalık domates 43 kuruş, salçalık biber 90 kuruş. Çiftçilerimiz önümüzdeki yıl kimse domates ve biber ekmeyeceğini söylüyor. ”dedi.
HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ
Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur çiftçilerin haklarını helal etmediklerini ifade ederek“ Kim ne oyun oynuyorsa çiftçi olarak hakkımızı helal etmiyoruz. Günahtır yazıktır. İlk hasatta 50- 55 kuruş olan domates şuan 43 kuruş. Ne oldu bu fiyatlar neden bu kadar düştü. Buradan devlet büyüklerimize sesleniyoruz, bizim bu derdimize bir çare bulsunlar “dediler.
 
Muharrem KAZER
 
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.