OKULLARDA İSTİKLAL MARŞI OKUNDU

1

GÜNDEM 11.01.2021 11:46:53 1688 0
OKULLARDA İSTİKLAL MARŞI OKUNDU
Milli Eğitim Bakanlığı’nca alınan karar doğrultusunda tüm okullarda bayrak töreni yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Manisa’da da 1047 okulda tören düzenlendi.


Şehzadeler ilçesinde bulunan Şehitler Ortaokulu ve Ali Rıza Çevik Ortaokulu bahçesinde düzenlenen törene Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gencay, il milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, öğretmenler ve okul personeli katıldı. Bazı öğrenciler balkonlara çıkarken, bazıları ise canlı dersten İstiklal Marşını okudu. 
Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, her pazartesi sabahı ve her cuma akşamı Türkiye'nin dört bir yanındaki okul bahçelerinden yükselen İstiklal Marşı'nın, salgın koşulları nedeniyle bir süredir yan yana okunamadığı bildirildi.

Manisa Büyükşehir’den Vatandaşlara Evde Bakım Desteği

Turgutlu Belediyesi ÇKSM’lerde Kış Dönemi Kayıtları Başladı

Mimar Tuğrul Erdem Manisa’da Son Yolculuğuna Uğurlandı

BAŞKAN BALABAN KARAKÖY’DE ESNAF ZİYARETİ YAPTI

Şehzadeler HEM’den LÖSEV Annelerine Destek Kursu

ŞEHZADELER BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA EŞİTLİK VE DOSTLUK MASALLARI

Turgutlu Tarihi Belgeselinin Yeni Bölümü Yayınlandı

Büyükşehir, Çaybaşı Deresi’nin Rutin Temizliğini Tamamladı

Anahtar Kelimeler: okullarda-istiklal-marsi-okundu
  • Pazartesi 35.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Salı 35.2 ° / 20.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.2 ° / 20.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.