Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

ODTÜ ÜLKEM LGS BİRİNCİLERİNE ALTIN HEDİYE ETTİ

Özel Manisa Ülkem Koleji 4 Haziran 2023 yılında gerçekleşen Liselere Giriş Sistemi (LGS) kapsamında birinci olan 3 öğrencisini altın ile ödüllendirdi.

MANİSA- EĞİTİM 4.07.2023 17:26:00 1906 0
ODTÜ ÜLKEM LGS BİRİNCİLERİNE ALTIN HEDİYE ETTİ

 

Özel Manisa Ülkem Koleji 4 Haziran 2023 yılında gerçekleşen Liselere Giriş Sistemi (LGS) kapsamında önemli bir başarıya imza atarak Türkiye genelinde 3 öğrencinin 500 tam puan çıkardığı tek okul olmayı başararak rekor kırdı.

ODTÜ Ülkem Koleji’nde okuyan Deren Güler, Berra Öztunç ve Mustafa Efe Kaya açıklanan LGS sonuçlarında 500 tam puan alan 562 öğrenci arasında yer aldı. 

Okul yönetimi okulda düzenlenen törenle birinci olan öğrencileri altınla ödüllendirdi. 

Okulda düzenlenen programa Okul Müdürü Esra Cinbiş, Lise Müdürü Kamuran Gül, Müdür Yardımcıları Banu Kadaz, Bligen Ülkü, Dilek Akgül, Refia Yücel, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Okul Müdürü Esra Cinbiş, “4 Haziran 2023 Pazar günü gerçekleşen ve yaklaşık 1 milyon 30 bin 195 öğrencinin girdiği LGS’de okulumuz öğrencilerinden Deren Güler, Berra Öztunç ve Mustafa Efe Kaya tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan almışlar ve Türkiye 1.’si olmuşlardır. Öğrencilerimizi tekrar sizlerin huzurunda kutluyorum. Özel Manisa Ülkem Ortaokulu olarak da 1 sınavda 3 tane tam yapan öğrenci çıkararak rekor bir başarıya imza atmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.  Ülkem Koleji olarak 20 yıldır sürdürdüğümüz disiplinli, öğrencilerimizin bireysel öğrenme farklılıklarını göz önünde tutan farklılaştırılmış eğitim programlarımız, 21. yüzyıl becerilerini kazandıran sistemimiz, yapılandırmacı eğitim programları ile öğrencilerimizin öğrendikleri bilgileri analiz edip sentezleyerek transfer etmeleri ile yeni çıkarımlar yapmalarını sağlayan eğitim sistemimiz ile her yıl başarılarımıza yenilerini eklemenin gururunu yaşıyoruz.  Manisa’nın kesintisiz olarak 20 yıldır eğitim veren en köklü ve eski eğitim kurumu olan Ülkem Koleji olarak öğrencilerimize sağladığımız fiziki imkanlar ile de onların sosyal ve sportif alanda gelişimlerini sağlamaktayız.  Sistemli ve disiplinli çalışmaları ile bu başarıya imza atılmasında büyük emeklere sahip olan güçlü eğitim kadromuzun temsilcileri öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi her zaman destekleyen saygıdeğer velilerimizi ve bu tarihi başarıya imza atan kıymetli öğrencilerimizi tekrar kutluyorum” diye konuştu. 

Okul Müdürü Esra Cinbiş, öğrencileri tebrik ederek altın takdim etti.

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: ÜLKEM BİRİNCİLERİNE ALTIN HEDİYE
  • Çarşamba 24.8 ° / 13.3 ° false
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.