Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

NURLUPINAR MAHALLE MUHTARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

1

GÜNDEM 10.04.2020 15:15:31 2461 0
NURLUPINAR MAHALLE MUHTARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Manisa’da mahalle muhtarı, ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmek için güzel bir çalışma başlattı. Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Nurlupınar Mahalle Muhtarı Mehmet Akşit, koronavirüs salgını nedeniyle zor durumda olan ihtiyaç sahibi insanlara destek olmak için “İmkanı olan koysun ihtiyacı olan alsın” sloganıyla yardım kampanyası başlattı.

Muhtarlık binasındaki dolaba hayırseverler tarafından bağışlanan gıda malzemelerini yerleştirdi. Vatandaşlar gelip buradan ihtiyacı olan ürünleri alıyor. 

Bir arkadaşının tavsiyesi üzerine böyle bir çalışma başlattığını ifade eden Nurlupınar Mahalle Muhtarı Mehmet Akşit, “Bir arkadaşımız neden böyle bir çalışma falan yapmıyorsun dedi. Bende niye olmasın dedim. Arkadaşımızı maddi destek verdi, biraz da ben verdim. Gittik markete alışveriş yaptık. Dolabımızı doldurduk. Arkası geldi.  30-35 arası aileye yardımda bulunduk. Kimi aileler gelip dolaptan ihtiyacı olan ürünleri alıp gidiyor, kimi ailelere de biz götürüyoruz. Kimseyi rencide etmiyoruz. Kimse de kimseyi görmüyor. Hayırseverlerimiz genelde maddi anlamda destek veriyor. Bizde onlara ürün almalarını söylüyoruz. Onlar da gidip ürün alıp geliyor. Bu durum bizim için daha hayırlı oluyor.  Yardım etmek için arayan insanlarımız var. Sadece Nurlupınar Mahallesi’ndeki vatandaşlarımız değil de diğer mahallelerden ihtiyaç sahibi insanlar gelip buradan istediği ürünü alabilir. Aynı zamanda diğer mahallelerden de yardım etmek isteyenler de var.  Daha fazla ihtiyaç sahibi insana ulaşmak için hayırseverlerimizden destek bekliyoruz” diye konuştu.


Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false
  • Cuma 22.2 ° / 12.3 ° Şiddetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.