Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Nazım Gülay, “Kenetlenmemiz gereken bir hafta”

0

SPOR 3.02.2022 11:20:52 1562 0
Nazım Gülay, “Kenetlenmemiz gereken bir hafta”
Bodrumspor ile zorlu bir maç oynayacaklarını belirten Teknik Direktör Nazım Gülay, “Zorlu bir fikstürden geçiyoruz. En az hasarla geçmemiz gereken haftalardayız. Bodrumspor maçına takım olarak en iyi şekilde hazırlanıp sahada canla başla mücadele edeceğiz. Geçen hafta Çorum deplasmanında aldığımız farklı mağlubiyetten dolayı üzdüğümüz camiamızı Bodrumspor maçında mutlu etmek için savaşacağız. Bizim için içerdeki maçlar çok önemli, her maça puan yada puanlar için hazırlık yapıyoruz. Çorum FK maçında yaptığımız hataları tekrarlamayıp, Bodrumspor maçına final maçımız gibi mental ve fiziksel olarak hazır halde çıkacağız. Bu zorlu süreçte yönetim, camia, taraftar olarak kenetlenmemiz gerekiyor. Pazar günü tüm taraftarlarımızı maça davet ediyorum. Gelip takımımıza destek olsunlar. Taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var.” Dedi.

 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.