Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Mütevelli'yi Allah Korudu'

0

GÜNDEM 29.09.2016 16:24:18 1841 0
Mütevelli

Manisa'nın Saruhanlı İlçesi'ne bağlı  Mürtevelli Mahallesi'nde elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangında can kaybı olmazken, üç ev ve bir traktör kül oldu. Edinilen bilgiye göre; önceki gece saat 03:00 sıralarında Mütevelli Mahallesi Akıncılar Sokak'ta Recep Kölmök'e ail evde elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede yayıldı.

Mahalle sakinlerinin itfaiyeye haber verdiği korkunç yangın kısa sürede İsmail Kölmök ve Cumali Kaşlı'ya ait evlere de sıçradı. Yangına Manisa BŞB İtfaiye Müdürlüğü Saruhanlı İtfaiye Amirliği müdahalede bulunarak, yangının diğer evlere de sıçramasını önledi. Dört itfaiye aracını müdahale ettiği yangın iki saatte söndürüldü. Olayda üç ev ve bir traktör yanarak kullanılamaz hale geldi.

Gecenin karanlığını aydınlatan yangında İsmail Kölmök, eşi ve komşularının yardımıyla felçli oğlu Mehmet Kölmök'ü alevlerin arasından çıkartarak olası bir facianın önüne geçti.

Korku dolu dakikaların yaşandığı Mütevelli Mahallesinde evi  yanarak kullanılamaz hale gelen Cumali Kaşlı, bir yıllık evli olduğunu henüz borcunu dahi ödeyemediği eşyalarının tamamen yandığını söyledi.  Mahalle Muhtarı Yaşar Mehmet İçigen ise olayda can kaybının olmamasının tek tesellileri olduğunu söyledi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

ADEM ŞAHİN


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: mutevelliyi-allah-korudu
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.