Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Mustafa Uslu Saadet Partisi ile yollarını ayırdı

Saadet Partisi Manisa İl Başkan Yardımcısı ve İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mustafa Uslu Saadet Partisi ile yolları ayırdığını duyurdu.

MANİSA-GENEL 31.12.2022 00:00:00 1237 0
Mustafa Uslu Saadet Partisi ile yollarını ayırdı

 

 

 

 

Manisa'nın aktif siyasetçilerinden  Saadet Partisi Manisa İl Başkan Yardımcısı ve İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mustafa Uslu Saadet Partisi ile yolları ayırdığını duyurdu. Uslu ekibi  ile birlikte açıklama yaptı. 

Saadet Partisi Manisa İl Başkan Yardımcısı ve İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mustafa Uslu bugün 15 kişinin  saadet partisinden ayrıldığını söyledi. Mustafa Uslu; "Yaklaşık 3 yıldır saadet partisi içerisinde il yönetiminde görev almaktayım. İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı olarak görev yapmaktayım. İl ve ilçe yönetimlerinde görev yapan 15 arkadaşımız ile   birlikte  bugün saadet partisinden istifa ediyoruz. Saadet Partisi Genel Merkezi ile problemimiz  yok. Manisa  İl Başkanılığının zayıf ve yetersiz olması,  İl müffetişi İsmail Özdemir'in 'kadınların ana birimlerinde çalışamaz' demesidir.  Ben çağdaş Türkiye Cumhuriyetinin Atatürk'ün ilkelerine  sahip çıkan bir siyasetciyim. Kurtuluş savaşında erkekler ile birlikte omuz omuza savaşmış bu ülkenin toprağında alın teri olan bu ülkenin toprağında kanı olan kadınlarımıza bu partide ana birimlerde çalışamaz diye bir karar getiren zihniyet ile çalışamayacağımıza karar verdik. Arkadaşlarımızla  yaptığımız istişareler sonunda onlarda bana hak verdiler. Hep birlikte saadet partisi ile yollarımızı  ayırma kararı aldık"dedi. 

PROBLEMLERİ İL BAŞKANI BİLİYOR

Manisa teşkilatındaki problemleri  Saadet Partisi Manisa İl Başkanına aktardıklarını söyleyen Mustafa Uslu" İl başkanının bilgisi var genel merkeze problemleri iletip iletmediğini bilmiyoruz. Şunu söyleye bilirim dedikodunun en fazla döndüğü yer Saadet Partisi Manisa İl Teşkilatı. Diğer il ve ilçe teşkilatları ve genel merkez için bunu söylemiyorum. Biz bu nedenle yollarımızı ayırıyoruz" ifadelerini kullandı.

Mustafa Uslu bundan sonraki siyasi hayatına bir partinin Manisa sorumlusu olarak devam edeceğini bu partinin ismini önümüzdeki günlerde açıklayacağını söyledi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.