Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Mustafa Güneş’te ‘Yıldızspor’ dedi!

Süper Amatör Lig B Grubu lideri Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, kadrosuna güçlendirmeye devam ediyor.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 30.01.2023 00:00:00 1599 0
Mustafa Güneş’te ‘Yıldızspor’ dedi!

 

 

Süper Amatör Lig B Grubu lideri Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, kadrosuna güçlendirmeye devam ediyor. Kırmızı-siyahlılar son olarak genç yetenek Mustafa Güneş’i kadrosuna kattığını açıkladı. 

Süper Amatör Lig ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü kadrosuna takviye yapmaya devam ediyor. Kırmızı-siyahlılar son olarak Maltaspor forması giyen Mustafa Güneş ile sözleşme imzaladı. 19 yaşındaki yeni transfer için imza töreni gerçekleştirildi. Başkan Erhan Yıldız, yaptığı açıklamada, “Mustafa Güneş yetenekli ve geleceği parlak olan bir isim. Onu ilerleyen yıllarda daha üst liglerde göreceğiz. Bize de bu sezonun kalan kısmında önemli güç verecektir. Hayırlısı olsun” dedi.

 Yeni transfer Mustafa Güneş ise Yıldızspor’un son dönemde Manisa’da önemli yatırımlar yaptığını belirterek, “Bu kulübün formasıyla başarılı olmak için buradayım. İnşallah ligde herşey istediğimiz gibi olur. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Manisaspor Kulübü’nde futbola başlayan Manisa doğumlu Mustafa Güneş, sırasıyla Manisa Futbol Kulübü, Menemen Futbol Kulübü ve Maltaspor formalarını giydi. 84 maçta forma şansı bulan genç ismin, akademi ve elit liglerde 28 golü bulunuyor. 


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Anahtar Kelimeler: Mustafa Güneş’ ‘Yıldızspor’ !
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.