Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Mustafa Çelik'in Mutlu Günü

Mustafa Çelik oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.

MANİSA-GENEL 31.07.2023 20:17:00 1263 0
Mustafa Çelik

 

Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi, Manisa Kamyoncular Kooperatifi’nde bir dönem başkan yardımcılığı görevinde bulunan Mustafa Çelik oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. 

 

Mustafa-Beyaz Çelik çiftin oğlu Ahmet Fırat ile Galip-Dilek Şeker çiftçin kızı Yasemin ile hayatını birleştirdi. Kına gecesi Selçuklu/Konya’da gerçekleşirken, düğün ise Şelale Plaza bahçesinde yapıldı.  Düğün öncesi evin önünde Mevlidi Şerif okundu. Düğüne Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç, Manisa Ticaret İl Müdürü Muharrem Özel, Manisa 155 Nolu Denetimli Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Fevzi Açıkel ve çok sayıda davetli katıldı. Kadınlar özellikle giydikleri Şanlıurfa yöresine ait yöresel kıyafetlerle düğüne ayrı bir renk kattılar.  Takı merasiminde uzun kuyruklar oluştu. Davetliler gece boyunca çalınan müzikler eşliğinde hem zılgıt çektiler hem de bol bol halay çektiler. Düğüne gelenlerle yakından ilgilenen Mustafa Çelik, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Anahtar Kelimeler: Mustafa Çelik' Mutlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.