Mustafa Çelik'in Mutlu Günü

Mustafa Çelik oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.

MANİSA-GENEL 31.07.2023 20:17:00 1823 0
Mustafa Çelik

 

Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi, Manisa Kamyoncular Kooperatifi’nde bir dönem başkan yardımcılığı görevinde bulunan Mustafa Çelik oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. 

 

Mustafa-Beyaz Çelik çiftin oğlu Ahmet Fırat ile Galip-Dilek Şeker çiftçin kızı Yasemin ile hayatını birleştirdi. Kına gecesi Selçuklu/Konya’da gerçekleşirken, düğün ise Şelale Plaza bahçesinde yapıldı.  Düğün öncesi evin önünde Mevlidi Şerif okundu. Düğüne Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç, Manisa Ticaret İl Müdürü Muharrem Özel, Manisa 155 Nolu Denetimli Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Fevzi Açıkel ve çok sayıda davetli katıldı. Kadınlar özellikle giydikleri Şanlıurfa yöresine ait yöresel kıyafetlerle düğüne ayrı bir renk kattılar.  Takı merasiminde uzun kuyruklar oluştu. Davetliler gece boyunca çalınan müzikler eşliğinde hem zılgıt çektiler hem de bol bol halay çektiler. Düğüne gelenlerle yakından ilgilenen Mustafa Çelik, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Vali Özkan: Bağımlılıkla Mücadele Geleceğimiz İçin En Öncelikli Konudur

Manisa’da Sahipsiz Hayvanlar İçin Yeni Adımlar: İl Hayvan Koruma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Manisa’da Sahipsiz Hayvanlar İçin Kararlı Adımlar

Kamu-Sen: Enflasyon Maaşları Eritiyor, Ek Zam Kaçınılmaz

Yunusemre’de Ağaçlandırma Alanlarında Bakım Seferberliği

Turgutlu Belediyesi’nden Şehre Estetik Dokunuşlar

Nazır Yaşar ve Ekibi Memleket Partisi’nden İYİ Parti’ye Katıldı

Anne Kart 8 Binden Fazla Annenin Yüzünü Güldürdü

Anahtar Kelimeler: Mustafa Çelik' Mutlu
  • Perşembe 34.8 ° / 14.9 ° Güneşli
  • Cuma 37 ° / 16 ° Güneşli
  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.