Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

MURAT GERMEN İŞKOLUNDA BAYRAK, ŞEHİTLİK VE GAZİLİK KAVRAMI ANLATILDI

Murat Germen İlkokulu 2/E sınıfı öğrencileri Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini ziyaret etti. Dernek üyesi şehit aileleri ve gaziler Bayrak, şehitlik ve gazilik kavramını öğrencilere anlattı.

25.09.2023 19:25:00 964 0
MURAT GERMEN İŞKOLUNDA BAYRAK, ŞEHİTLİK VE GAZİLİK KAVRAMI ANLATILDI

 

Murat Germen İlkokulu 2/E sınıfı öğrencileri   Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini ziyaret etti.  Dernek üyesi şehit aileleri ve gaziler Bayrak, şehitlik ve gazilik kavramını öğrencilere anlattı.

Manisa'da Murat Germen İlkokulu önemli bir etkinliğe imza attı. 2/E sınıfında eğitim öğretim gören   öğrenciler  Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini ziyaret etti. Öğrenciler sorularını sordu şehit ailesi ve gaziler ise cevapladı. Öğrenciler  öğrenme  mutluluğunu  yaşarken şehit ailesi ve gaziler  ise gelen sorular karşısında ter döktü.

Murat Germen İlkokulu 2/E sınıf öğretmeni Ayşe  Yıldız  etkinliğinin önemine vurgu yaptı. Öğretmen Ayşe  Yıldız " 19 Eylül Gaziler Günü ile ilgili olarak milli ve manevi değerlerimiz hakkında bilgi sahibi olma, tarihimizin yaşayan abideleri olan gazilerimizi yakından tanıma , vatan ve millet sevgisi ile harmanlanmış bir nesil yetiştirmeye katkı sağlama,  toplumsal bilinci ve duyarlılığı sağlayarak farkındalık oluşturma amacıyla 2-E Sınıfı olarak Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'ni ziyaret ettik. Kıymetli gazilerimizin misafirperverliği bizleri onore etmiştir. Kendilerine minnettarız. Dilerim bundan sonraki yaşantılarında mutluluk,huzur,sevinç dolu anıları olur" dedi.

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya ise Murat Germen İlkokulu Müdürü  Suat Arslan ve Murat Germen İlkokulu 2/E sınıf öğretmeni Ayşe  Yıldız'a ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Adnan Kaya " Bizler Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği olarak talep gelir ise şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ile öğrencilerimiz Bayrak, şehit ve gazi kavramlarını anlatıyoruz. Bugün de Murat Germen İlkokulu 2/E öğrencilerini derneğimizde ağırladık. Öğrencilerimiz anlattıklarımızı dikkatlice dinlediler. Öğrencilerimiz soru sordukça bizler mutlu olduk" ifadelerini kullandı.

Etkinliğin  ardından  karşılıklı hediye takdimi gerçekleşti.  Hatıra fotoğrafı çekimi ile etkinlik sona erdi.


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.