Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

MURAT GERMEN’DE ONLİNE ANTRENMANLAR BAŞLADI

1

SPOR 30.03.2020 16:33:56 868 0
MURAT GERMEN’DE ONLİNE ANTRENMANLAR BAŞLADI

Tüm dünyada ve ülkemizde etkisini giderek artıran Koronavirüs’e karşı Murat Germen Spor Kulübü antrenmanlara verdiği arayı evde çalışarak gidermeye başladı. Kulüp antrenörleri takımlarıyla online bağlantı kurup, günlük antrenmanlarını evde yaptırıyor.

Futbola verilen koronavirüs arasında Murat Germen Spor Kulübü antrenmanlarını online bağlantılarla gerçekleştirmeye başladı. Altyapısında bulunan sporcular, antrenörleri eşliğinde evde kalarak çalışmalarını sürdürüyor. Kulüp Genel Koordinatörü Alper Dirik, “Hepimiz için yeni bir süreç. Dolayısıyla da mevcut şartlara uyum sağlamak için yeni metotlar kullanıyoruz, bunlardan bir tanesi de online antrenman. Takım halinde olabilmek ve bazı şeyleri paylaşabilmek için teknik ekiple birlikte böyle bir planlama yaptık. Antrenörlerimiz kendi yaş gruplarıyla belli saatlerde bağlantı kurarak antrenmanlarına başladılar” dedi.

ÇALIŞMALARIMIZ GAYET KEYİFLİ GİDİYOR

Online bağlantı olarak antrenmanları bire bir gibi takip etmenin zor olduğunu ifade eden Alper Dirik, “Birebirken antrenman yaptırabilmek çok kolay değilken, online bir platform üzerinden bunu kontrol edebilmek gerçekten o oyuncuların isteğine, onların özverisine bağlı bir durum. Çalışmalarımız gayet keyifli gidiyor. Çocuklarımızın özlemini bir nebze olsun bu tarz çalışmalarla azaltmayı hedefliyoruz. Futbolcunun yeri futbol sahasıdır. Sahalara en iyi şekilde kaldığımız yerden devam edebilmek adına bunu yapıyoruz” dedi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.