Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Murat Akyüz, Hatayspor’un başarısı için çalışıyor

1

SPOR 18.03.2020 17:28:31 1455 0
Murat Akyüz, Hatayspor’un başarısı için çalışıyor

 

Bir dönem Manisaspor yönetiminde kısa süre de olsa yer alan ve şimdilerde teknik direktör Mehmet Altıparmak ekibinde bulunan antrenör Murat Akyüz, Hatayspor’da bu sezon şampiyonluk kovalıyor. Daha önce Akhisarspor’da Mehmet Altıparmak ile görev yapan Atletik Performans Antrenörü Doç.Dr. Murat Akyüz, aynı zamanda Manisa Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi Bölüm Koordinatörlüğü görevinde de yer alıyor. Mehmet Altıparmak’ın ekibinde sadece Manisalıların tanıdığı isim Murat Akyüz değil. Manisaspor formasını 3 sezon başarılı bir şekilde terleten Akın Dağdelen’de kaleci antrenörü olarak teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın ekibinde bulunuyor. Türk futbolunda önemli bir yere sahip olan Mert Nobre’de aynı ekibin içinde görev yapan bir diğer isim. Atletik Performans Antrenörü Doç.Dr. Murat Akyüz, Mehmet Altıparmak ile iyi bir ekip olduklarını belirterek, “Şuan da Hatayspor’un başarısı için gece gündüz çalışıyoruz. Erzurum doğumluyum, ancak yaşantım Manisa’da devam ediyor. Ailemle uzun zamandır Manisa’dayız. Hatayspor’da ekibin bir parçası olmaktan dolayı mutluyum. Mehmet Altıparmak çok önemli bir teknik adam. Manisaspor’da görev yaptığı dönemde yollarımız kesişmişti. Şimdi onunla birlikte aynı yolda ilerliyoruz. İnşallah Hatayspor’un özlemini bu sezon şampiyon olarak bitireceğiz” dedi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.