MURADİYE'DE TAEKWONDOYA İLGİ ARTIYOR

Yunusemre Belediyespor'un Muradiye'de açtığı Yaz Spor Okulu taekwondo kursları çocuk ve gençlerin yoğun ilgisine sahne oluyor.

MANİSA- İLÇELER 18.08.2022 15:32:00 1779 0
MURADİYE

 

Yunusemre Belediyespor'un Yaz Spor Okulu yoğun talep görmeye devam ediyor. Katılım sayısı günden güne artan branşlardan biri de taekwondo. İlçede nüfus yoğunluğunun olduğu mahallelerden Muradiye Mahallesi'nde ücretsiz olarak açılan taekwondo kurslarına çocuk ve gençlerin ilgisi yoğun oldu. Yunusemre Belediyesi Muradiye Aile Yaşam Merkezi'nde antrenör Zekai Demir eşliğinde yapılan kurslara katılan çocuklar, keyifli idmanlarla geleceğe hazırlanıyor. Öncelikli amaçlarının sağlıklı ve ahlaklı bireyler yetiştirmek olduğunu belirten Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan, olimpik bir branş olan taekwondoda Türk bayrağını uluslararası müsabakalarda dalgalandıracak başarılı sporcular yetiştirmeyi planladıklarını da söyledi. Bu yıl Yaz Spor Okulları'na gösterilen ilginin sevindirici olduğunu kaydeden Alkan, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin destek ve himayelerinde Muradiye, Akgedik ve birçok noktada sporu yaygınlaştırıp sevdirmeye çalıştıklarını sözlerine ekledi.

 

Akhisar ve Bergama’da Kültür Koruyucuları yetişiyor

Başkan Hakan Şimşek’ten personele sosyal denge müjdesi

Glint Manisa Basket’ten 2026 öncesi motivasyon yemeği

Başkan Şimşek’ten Kaymakam Genel’e nezaket ziyareti

Koç Lisesi’nden şehit aileleri ve gazilere yeni yıl kartı

Manisa TSO’da 2025 bilançosu ve 2026 hedefleri

Turgutlu OSB’deki hırsızlıkta 5 şüpheli tutuklandı

Manisa BBSK cimnastik takımı 2025’i 97 madalyayla kapattı

Anahtar Kelimeler: MURADİYE' TAEKWONDOYA ARTIYOR
  • Cuma -6.3 ° / -13.7 ° Güneşli
  • Cumartesi -4.1 ° / -11.8 ° Güneşli
  • Pazar -2.8 ° / -11.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.