Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Muhtarlık İşleri Dairesi, Saruhanlı Muhtarlarıyla Buluştu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Saruhanlı ilçesinde Saruhanlı Muhtarları ziyaret etti.

SARUHANLI 27.12.2022 00:00:00 1056 0
Muhtarlık İşleri Dairesi, Saruhanlı Muhtarlarıyla Buluştu

 

 

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Saruhanlı ilçesinde Saruhanlı Muhtarlar Derneği Başkanı Yılmaz Kurtuldu, Atatürk Mahallesi Muhtarı Mesut İşbilen, Saruhan Mahallesi Muhtarı İbrahim Anat, Şehitler Mahallesi Muhtarı Oğuz Sertel ve Yılmaz Mahallesi Muhtarı Ali Şengül’ü ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Saruhanlı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cengiz Topel Mahallesi Muhtarı Yılmaz Kurtuldu, Atatürk Mahallesi Muhtarı Mesut İşbilen, Saruhan Mahallesi Muhtarı İbrahim Anat, Şehitler Mahallesi Muhtarı Oğuz Sertel ve Yılmaz Mahallesi Muhtarı Ali Şengül’ü mahallelerinde ziyaret etti. Muhtarlara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ve hediyelerini ileten Büyükşehir heyeti, yapılan hizmetler ve talebe konu olan hususları muhtarlarla istişare etti. Ziyarette, muhtarların talepleri ve sorunlar, ilgili dairelere iletilmek üzere not edildi. Mahalle muhtarları, ziyaretleri nedeniyle memnuniyetlerini belirterek, Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

 

 


 


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.