Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Müftülükten Erdinçli'ye Veda Yemeği

0

MANİSA-GENEL 16.02.2022 08:29:23 1004 0
Müftülükten  Erdinçli

Manisa öğretmen evinde düzenlenen veda programına il müftüsü Mustafa Soykök, il müftü yardımcıları, vaizler, şube müdürleri, TDV Manisa Kadın Kolları yönetimi ve diğer daire çalışanları katıldı.
Program, il müftü yardımcısı Mehmet Ceyhan’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Akabinde söz alan il müftüsü Mustafa Soykök; “Bugün çok değerli bir görev arkadaşımızı kardeş kurumumuz İlahiyat Fakültemize uğurlamak için bir arada bulunmanın sevincini paylaşmak için toplanmış bulunuyoruz.  Fakat aynı zamanda Manisa’mıza yıllarca samimi ve özverili çalışmalarıyla hizmet etmiş, vaizliğin sınırları içinde kalmayıp farklı alanlarda da çalışmalar yapan kıymetli Dr. Ahmet ERDİNÇLİ hocamdan ayrılmanın hüznünü yaşıyoruz. Ancak bu bir veda değildir. İnşallah hocamız yetiştirdiği öğrencileriyle olsun akademik birikimiyle olsun ilahiyat fakültemizle müftülüğümüz arasında işbirliği çalışmalarına devam edecektir. Bu anlamlı organizasyona katılan tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim.”
“Vefalı güzel dostlar biriktirmek ne güzel”
Programda son olarak konuşma yapan Dr. Ahmet ERDİNÇLİ: “10 yıldır Manisa cami kürsülerinde, cezaevlerinde, konferans salonlarında, televizyon programları ve gazetelerde halkımıza dinimizi anlatmaya gayret gösterdim. Rabbim ömür verirse bundan sonra da Manisamızda  insanlarımıza daha farklı bir mekânda hizmet etmeye çalışacağım. Bunun bir veda yemeği olmadığını sadece bir vefa yemeği olduğunu belirtmek isterim. Sayın İl müftümüzün de belirttiği gibi iki kardeş kurum olan ilahiyat ile müftülük arasında geniş işbirliği yapmaya gayret göstereceğim. Bu güzel geceye teşrif eden başta il müftüme, il müftü yardımcılarıma ve tüm vefalı dostlarıma, bu programın tertip edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim”
Konuşmalardan sonra Dr. Ahmet Erdinçli’ye günün anısına plaket ve hediye takdimi yapılmış, Hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.

 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.