Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

MTSO Başkanı Yılmaz Manisa’nın ağırlığını TOBB’de hissettirdi

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz’a Ankara’da odalar ve borsaların en üst çatı kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden önemli görev verildi.

MANİSA-GENEL 31.05.2023 17:49:00 1484 0
MTSO Başkanı Yılmaz Manisa’nın ağırlığını TOBB’de hissettirdi



      

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz’a Ankara’da odalar ve borsaların en üst çatı kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden önemli görev verildi. 

 


Gümrük ve Turizm İşletmeleri’nin (GTİ) 7 kişilik yönetim kurulu üyesi olan Başkan Mehmet Yılmaz TOBB 79.Genel Kurulu’nda Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi Asıl Üyeliğine seçildi. 
  

Böylece Başkan Yılmaz, TOBB’da Manisa’yı ve ülkemiz temsil edecek.

TOBB YÖNETİMİNDE YILMAZ’A ÖNEMLİ GÖREV

Manisa’da gerek sanayi gerekse iş dünyasındaki atılımları yönetim kurulu üyeleri birlikte projeleriyle şekillendirerek ihracata katkı sağlayan MTSO Başkanı Mehmet Yılmaz’ın yeniden TOBB 7 kişinin yer aldığı ‘GTİ’ Gümrük ve Turizm İşletmeleri görevinin verilmesi iş dünyasında sevinçle karşılandı.
  

Yılmaz, görevi süresince Manisa’yı gerek yurt içinde gerekse yurt dışında işbirliği projelerinde her zaman olduğu gibi çaba harcayacak.
  

Başkan Yılmaz’a iki görev verilmesiyle ilgili olarak Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımında
  

“Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Yılmaz, Meclis Başkanı Sayın Ümit Türek, Kıymetli TOBB Genel Kurul Delegelerimiz ve Genel Sekreterimiz Sayın Filiz Kavaklı, Ankara'da gerçekleştirilen TOBB 79. Genel Kurulu'na katıldılar. Yeniden TOBB Yönetim Kurulu Başkanlığıma seçilen Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nu kutlar, 79.Genel Kurulun Ülkemize ve İş Dünyamıza Hayırlı Olmasını Temenni Ediyoruz.Bununla birlikte Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi Asıl Üyeliğine seçilen Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mehmet Yılmaz’ı kutlarız. Manisa TSO olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da iş dünyasının güçlü sesi olmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verildi ….


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.