Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

MOSTEM 2022-2023 eğitim öğretim döneminde 463 öğrenciyi mezun etti

Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MOSTEM) 10. Dönem mezunlarını vermenin mutluluğunu yaşadı.

MANİSA- EĞİTİM 12.06.2023 13:26:00 1407 0
MOSTEM 2022-2023 eğitim öğretim döneminde 463 öğrenciyi mezun etti

Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nin (MOSB) yüzde 100 desteği ile kurulan ve “İş Arayan Değil, İş’te Aranan, Toplumda Saygın İnsan” sloganıyla öğrencilerini geleceğe hazırlayan Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MOSTEM) 10. Dönem mezunlarını vermenin mutluluğunu yaşadı. MOSTEM 2022-2023 eğitim öğretim döneminde 463 öğrenciyi mezun etti. 

 

 MOSTEM Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törene Manisa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Akkuyu, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, MOSB Başkan Danışmanı Nihat Akyol, MOSB Bölge Müdürü Funda Karaboran, MOSTEM Danışma Kurulu Üyeleri Ali Rıza Erdoğan,  Doğan Çelik, Gökmen Çetingöz, Ramazan Sönmez ve Rahim Renan Çapra katıldı.

Öğretmenler ve mezunların meşaleler eşliğinde salona gelmesinin ardından saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan törende, mezunlar bayrak ve flamalarını alt sınıf öğrencilerine teslim etti.  Görsel şölen tadında geçen törende konuşan MOSTEM Okul Müdürü Mehmet Ali Özfiliz, “Hedeflerimiz her mezunumuzla birlikte bir adım daha ileriye ulaştı; ulaşmaya da devam edecek.” dedi. Mezun öğrencilere seslenen Özfiliz, “Biliyorum ki, size duyulan güveni boşa çıkarmayacaksınız. Diplomalarınızı aldıktan sonra burada öğrendiğiniz gibi hedeflerinize ulaşmak için daima üretecek, gelişecek ve geliştireceksiniz. Ulu Önder Atatürk’ün “Milletin bağrından temiz bir kuşak yetişiyor. Bu eseri ona bırakacağım ve gözüm arkada kalmayacak.” sözüyle sizlere yüklediği sorumluğun bilincinde olacağınıza, gözümüzü arkada bırakmayacağınıza tüm kalbimle inanıyorum.” dedi.
Manisa Organize Sanayi Bölgesi Başkan Danışmanı Nihat Akyol, MOSTEM’in kapısından teknik iş öğrenme ve kendini geliştirme arzusu ile giren öğrencilere, en güncel teknolojilerle, sanayinin ihtiyaçları doğrultusunda ve en önemlisi de sanayici ile el ele çok kaliteli bir eğitim verdiklerini ifade etti. 
Sahip oldukları bilgi ve donanım ile göz dolduran MOSTEM mezunlarıyla, profesyonel iş hayatında karşılaşmaktan gurur duyduklarını ifade eden Akyol, “Sizler kişiliği gelişmiş, ilke ve hedefleri olan, küçüklerini seven ve koruyan, büyüklerine karşı saygılı, çağdaş, bilgili, iyi ahlaklı gençler olarak yetiştirildiniz. Sizlerin başarısı Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Türk sanayisini dünya yarışında lider olma noktasına getirecektir. Biliyorum ki, çalışma azmi ve kararlılıkla bunları başaracaksınız. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.” dedi.
Tören, dereceye giren öğrencilerin açıklanması ve hediyelerinin takdim edilmesi ile devam etti. Mezuniyet kütüğüne okul birincisinin isminin çakılmasının ardından diplomalarını alan öğrenciler, mezuniyet coşkusuyla keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerini kutladı.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 24.8 ° / 13.3 ° false
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.