Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Milli Yol Partisi Manisa 1. İl Kongresi gerçekleşti

Milli Yol Partisi Manisa 1. İl Kongresini Manisa öğretmenevi konferans salonunda   gerçekleştirdi.

MANİSA-GENEL 15.08.2022 14:38:00 1235 0
Milli Yol Partisi Manisa 1. İl Kongresi gerçekleşti

 

Kongreye MKYK Üyesi Ali Uysal,  Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek, Milli Yol Partisi  Bursa İl Başkanı Ayhan Çolak,   ilçe teşkilat başkanları,  parti  il ve ilçe yöneticileri, Milli Yol Partisine gönül veren çok sayıda  davetli katıldı.

Kongrede  Kurucu İl Başkanı Muhittin Tencere aday olmazken  tek liste ile seçime giren İlkay Şimşek  Milli Yol Partisinin Manisa İl Başkanı seçildi.

Tüm katılımcılara  teşekkür  eden MKYK Üyesi Ali Uysal “Dava uğruna şehit olanları rahmetle anıyorum. Bundan bir yıl önce  attığımız ilk adım nasıl siyasete bir soluk getirdi ise bağımsız Türkiye sevdalılarına da umut  olacaktır. Mazlumlar ve mağdurlar bizi izliyorlar bizden umut ışığı bekliyorlar. Muhsin Yazıcıoğlu’nun idealleri burdadır. ” dedi.

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek ise  kongreye  katılım sağlayan tüm davetlilere teşekkür etti ve kongrenin ülkemize hayırlar getirmesini diledi. Başkan İlkay Şimşek “Bayrağı buraya kadar taşıyan Manisa İl Başkanımız Muhittin Tencere ve yönetimine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Bugün kongremizin bitmesi ile birlikte Manisa siyasetine yön veren kurumsal bir süreci tamamlamış bir teşkilat olacağız. Yönetimimle birlikte var gücümüzle çalışacağız” dedi.

166

Erişilen Kişiler

4

Etkileşim

Öne Çıkarılamıyor

Beğen

Yorum Yap

Paylaş


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.