Milli Yol Partisi’nden Yanan Ormanlar İçin Fidan Seferberliği

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı Hasan Çam, orman yangınlarından zarar gören alanların yeniden yeşillendirilmesi için çalışma başlattıklarını açıkladı. Çam, “Doğayı birlikte koruyalım, geleceğimizi hep birlikte inşa edelim” ded

GÜNDEM 5.08.2025 15:59:14 240 0
Milli Yol Partisi’nden Yanan Ormanlar İçin Fidan Seferberliği

(MHA)      Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı Hasan Çam, orman yangınlarından zarar gören alanların yeniden yeşillendirilmesi için kapsamlı bir çalışma başlattıklarını duyurdu. Doğaya duyulan sevgiyle hareket ettiklerini vurgulayan Başkan Çam, projenin gelecek nesillere temiz bir nefes bırakmak amacı taşıdığını belirtti. Hasan Çam, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Yanan ormanlarımızın yeniden yeşillendirilmesi, doğamızı korumak ve gelecek nesillerimize temiz bir nefes bırakmak adına kapsamlı bir çalışma başlattık. Dikilen fidanların bir nefes olmasını temenni ediyoruz. Doğanın sevgi ile korunması gerekir; toprak her zaman bir dosta ihtiyaç duyar. Dost olalım… Doğayı birlikte koruyalım, geleceğimizi hep birlikte inşa edelim.

Manisa’da Esat Büküm Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkoğlu Spor’u 3-0 Mağlup Etti

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 440 Sentetik Ecza Ele Geçirildi

Şehit Reşit Oyit, Vefatının 34. Yılında Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyesi’nde “Yerel Devrim” Belgeseli Büyük İlgi Gördü

Manisa Dişhekimleri Odası’ndan Ekonomik Yük ve Çalışma Koşullarına Tepki

Manisa’da Skandal Nakil: “Deprem Mağduru” Gerekçesiyle Kendi Çocuğunu Nakletti!

Şehzadeler Belediyesi Hizmet Alanlarının Tabelalarını Yeniledi

  • Pazartesi 10.7 ° / 2 ° Güneşli
  • Salı 11.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 12.7 ° / 3.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.