Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

(MESOB)tan, Manisa Valisi Enver Ünlü’ye hayırlı olsun ziyareti

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Manisa Valisi Enver Ünlü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MANİSA-GENEL 12.09.2023 17:30:00 1072 0
(MESOB)tan,  Manisa Valisi Enver Ünlü’ye hayırlı olsun ziyareti

 

 

 

Manisa’da 58 bin 254 esnaf ve sanatkarın üye olduğu 92 odaya sahip Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Manisa Valisi Enver Ünlü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 


MESOB Başkanı Hasan Geriter, Vali Enver Ünlü’yü 18-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan Ahilik Haftası ve 19 Eylül’de düzenlenecek olan Manisa’da yılın ahisi programına davet etti. Başkan Geriter, Vali Ünlü’nün görev yaptığı yerlerde her zaman esnaf ve sanatkar dostu bir Vali olduğunu belirterek Manisa olarak böyle bir Vali’ye sahip olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Geriter, MESOB olarak Türkiye’de esnaf ve sanatkar ile oda sayısı bakımından ilk sıralarda yer aldığını ifade ederek, Vali Ünlü’ye bundan sonraki görevlerinde başarılar diledi. 
 

Manisa Valisi Enver Ünlü, MESOB Başkanı Hasan Geriter ve yönetimine gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür etti. Vali Ünlü, esnaf ve sanatkarın bu ülkenin can damarı olduğunu vurgulayarak her zaman esnaf ve sanatkarın yanında olduğunu, bundan sonra da birlikte güzel çalışmalar gerçekleştireceklerini  söyledi.


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.