(MESOB)tan, Manisa Valisi Enver Ünlü’ye hayırlı olsun ziyareti

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Manisa Valisi Enver Ünlü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MANİSA-GENEL 12.09.2023 17:30:00 1649 0
(MESOB)tan,  Manisa Valisi Enver Ünlü’ye hayırlı olsun ziyareti

 

 

 

Manisa’da 58 bin 254 esnaf ve sanatkarın üye olduğu 92 odaya sahip Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Manisa Valisi Enver Ünlü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 


MESOB Başkanı Hasan Geriter, Vali Enver Ünlü’yü 18-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan Ahilik Haftası ve 19 Eylül’de düzenlenecek olan Manisa’da yılın ahisi programına davet etti. Başkan Geriter, Vali Ünlü’nün görev yaptığı yerlerde her zaman esnaf ve sanatkar dostu bir Vali olduğunu belirterek Manisa olarak böyle bir Vali’ye sahip olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Geriter, MESOB olarak Türkiye’de esnaf ve sanatkar ile oda sayısı bakımından ilk sıralarda yer aldığını ifade ederek, Vali Ünlü’ye bundan sonraki görevlerinde başarılar diledi. 
 

Manisa Valisi Enver Ünlü, MESOB Başkanı Hasan Geriter ve yönetimine gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür etti. Vali Ünlü, esnaf ve sanatkarın bu ülkenin can damarı olduğunu vurgulayarak her zaman esnaf ve sanatkarın yanında olduğunu, bundan sonra da birlikte güzel çalışmalar gerçekleştireceklerini  söyledi.

Manisa Şoförler Odası’nda değişim: Cahit Güden başkan

Turgutlu şoför esnafı Yörüyen’le devam dedi

Saadet Partisi’nden Manisa Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

Saadet Partisi’nden Manisa Haber Ajansı’na ziyaret

322 sporcu kros yarışlarında Türkiye finali için ter döktü

Başkan Semih Balaban Seyitli Mahallesini ziyaret etti

Manisa’da 2025’te mezarlıklara kapsamlı bakım

MASKİ’den derelerde 12 kilometrelik korkuluk

  • Pazartesi 1.4 ° / -0.9 ° Yoğun kar yağışlı
  • Salı 1.5 ° / -8 ° Yoğun kar yağışlı
  • Çarşamba -4.5 ° / -13.2 ° Hafif dondurucu yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.