Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

MERSİNLİ GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR

Yunusemre Belediye Başkan Aday Adayı Berk Mersinli, Sıkılmadık el, Dokunmadık gönül bırakmamak için çalışmalarını sürdürüyor.

MANİSA-SEÇİM 14.12.2023 14:05:00 430 0
MERSİNLİ GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR

 

Yunusemre Belediye Başkan Aday Adayı Berk Mersinli, Sıkılmadık el, Dokunmadık gönül bırakmamak için çalışmalarını sürdürüyor.

 İlçede yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Mersinli, Manisa Motorlu Araçlar Tamircileri Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erol Timur ve Yönetim Kurulu Üyelerini ve Manisa Hemşehri Derneklerinin Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle Bir Araya Geldi.


Yunusemre Belediye Başkan Aday Adayı Berk Mersinli, ilçede yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Sıkılmadık el, dokunulmadık gönül bırakmayan Mersinli ziyaretleri kapsamında Manisa Motorlu Araçlar Tamircileri Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erol Timur ve Yönetim Kurulu Üyelerini ve Manisa Hemşehri Derneklerinin Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle Bir Araya Gelerek Yunusemre Hakkında İstişarelerde bulundu.

MANİSA MOTORLU ARAÇLAR TAMİRCİLERİ ESNAF VE SANATKARLAR ODASI ZİYARETİ
Manisa Motorlu Araçlar Tamircileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Ülke, Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Halil Kırlı, Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak ve Yönetim Kurulu Üyelerini Ziyaret Etti. Ziyarette sorunların dinleyen Mersinli daha iyi bir Yunusemre için ne yapılması gerekiyorsa yapacağının sözünü vererek sorunları not aldığını ve belediye başkanı olursa çözümü için hemen harekete geçeceğini söyledi.

Manisa Motorlu Araçlar Tamircileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Ülke, Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Halil Kırlı, Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak ve Yönetim Kurulu Üyeleri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi.

MANİSA AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU ZİYARETİ
Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erol Timur ve Yönetim Kurulu Üyelerini Ziyaret Etti. Ziyarette sorunları dinleyen mersinli sorunların çözümü için gerekli aksiyonları alacağını ifade etti ve Misafirperverliklerinden Dolayı Erol Timur’a ve Yönetim Kurulu Üyelerine Teşekkür Etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Erol Timur ve yönetim kurulu üyeleri başarılar diledi.


TEMAS ETMEDİĞİMİZ KİMSE KALMASIN İSTİYORUZ

Son olarak ise Manisa Hemşehri Derneklerinin Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle Bir Araya Gelerek Yunusemre Hakkında İstişarelerde bulundu. Konuya ilişkin açıklamada bulunan mersinli 
Birçok görevler aldığını ifade etti. Mersinli, “Bu görevler sırasında ziyaretlerde bulunduk ziyaret ettik,  beraber yolculuk yaptık birçok işe imza attık, Düğünlerimiz, cenazelerimiz oldu hepsinde bir aradaydık.  Çok şükür hiç birimiz birbirimize mahcup olmadık. Bir süreç yaşıyoruz Ak Partiden aday adaylığımı açıkladım nasip olursa 31 Mart 2024 yılında yapılacak olan belediye yerel seçimlerde Yunusemre aday adayıyız. Çalışmalarımızı ilan ettik ettikten sonra hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Derneklere, odalara gidiyoruz vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Yani temas etmediğimiz kimse kalmasın istiyoruz. Bazı arkadaşlarımız adaylık gibi çalıştığımızı söylüyorlar biz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, aldık ve onun bize öğretisi Sıkılmadık El Bırakmamaktı. Gayretle devam ediyoruz. Bugün programlarımız vardı Yarında olacak Allah’ın izniyle sonra da adaylık sürecinin tamamlanmasını bekleyeceğiz.” İfadelerini kullandı
HERKESİN KATKI VERMESİ LAZIM
Mersinli, “17 ilçede siyaset yaptığını ve merkezde ilçede gençlik kollarında görevlerini başarılı bir şekilde ifade etmeye çalıştıklarını söyledi. 
Çok güzel işlere imza atacaklarını söyleyen Aday Adayı Mersinli, “Tabi bu bireysel bir iş değil. Sadece bir iki kişiye yüklenilecek bir durum değil. Herkesten katkı vermesi beklenemez ama Manisa’ya yerleşmiş yol yürüdüğümüz hemşerilerimiz Başkanlarımızın, üyelerin, muhtarların, sendikaların, STK’ların bize katkı vermesi lazım.” Dedi

HERKESİ TAŞIN ALTINA KOYMASI İÇİN DESTEK İSTEYECEĞİZ
Mersinli açıklamasının “Manisa’mızın belli konularda sıkıntıları var Şuan Yunusemre Belediye Başkanımız Mehmet Çerçi başkanımızdan Allah razı olsun biz kendisinden razıyız. Bu sürece girerken kendisinden helallik aldık. Onu kıracak bir söz sarf etmeyiz.  Yunusemre belediye başkan adayı olduktan sonra buradaki hazirun dahil olmak üzere herkesi taşın altına koyması için destek isteyeceğiz.” Dedi.
DÜZENLİ OLARAK YUNUSEMRE DE BELEDİYESİNDE AĞIRLAYARAK MAHALLELERİN SORUNLARINI DİNLEYECEĞİZ
Muhtarları düzenli olarak ağırlayarak sorunları dinleyeceğini kaydeden Aday Adayı Mersinli “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Her Ay Belediye başkanları ile gençlik kolları ile kadın kolları başkanlarını Büyükşehir Belediye Başkanlarını Ankara’da ağırlıyor. Bizde muhtarlarımıza bunu söylüyoruz. 87 mahallemizin muhtarlarına söz verdik. Biz sizleri düzenli olarak Yunusemre de belediyesinde ağırlayarak mahallelerin sorunlarını dinleyeceğiz dedim. Dinleyip not ederek eksiklerimizi tamamlayacağız. Yani biz onlara gidip nasılsınız ne yapıyorsunuz demezsek sadece onların gelmesini beklersek sorunlar artar. Belediye makamı bir hizmet mekânı maneviyatla ilgili bir şey belediye başkanlığı farklı bir makam mesela bu kardeşinizi kendi arabamla belediyeye giderken evine dönerken tekrar kendi arabasıyla döneceğini göreceksiniz.” Diye konuştu


İLİŞKİLERİ SICAK TUTMAK GEREKİR 
Personel memnuniyeti sağlayacaklarını vurgulayan Berk Mersinli, “Manisa’mızın farklı sıkıntıları var mesela pazar yerleri otopark alanları gibi sıkıntılar bulunuyor bunlar tabi sadece bir belediyenin yapabilecek işler değil gerek büyükşehir belediyesi gerekse vatandaşlarınızın bu konularda bize yardımcı olmaları ve sorunları beraber bir araya gelerek çözersek şehrimiz için çok iyi olur o yüzden ilişkileri sıcak tutmak gerekir ve bu icra makamından sizlere en iyi şekilde hizmet etmek ediyoruz.” Diyerek sözlerini sonlandırdı


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.