MERHUM YILMAZ KORAP LOKMA HAYRI İLE ANILDI
Yunusemre Belediyesporun vefat eden kurucu yöneticisi Yılmaz Korap anısına lokma hayrında bulunuldu.
Yunusemre Belediyespor'un 2021 yılında vefat eden kurucu yöneticisi Yılmaz Korap, kulüp yöneticileri, antrenörleri, arkadaşları, komşuları ve sevenleri tarafından lokma hayrı ile anıldı.
Lokma hayrına Kulüp Başkanı Arif Alkan, Sportif Direktör Sedat Öngider, Kulüp Müdürü Etem Salih Aytaş, yakınları ve sevenleri katıldı.
Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan, kulübün kuruluşunda emekleri olan Yılmaz Korap'ın şehrin sporuna maddi manevi önemli katkılarda bulunduğu söyledi.
Alkan, "Yılmaz kardeşimiz, görevini layıkıyla yapan, çevresine pozitif enerji veren, iyimser ve güleryüzlü bir spor adamıydı. Kendisini sevgi, özlem ve rahmetle anıyoruz.
Allah mekanını cennet eylesin, hepimize de sabırlar versin. Onu yüreğimizde taşımaya devam edeceğiz" dedi.
Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Örnek Kan Bağışı Seferberliği
Turgutlu’da deve güreşleri heyecanı başlıyor
Güzelyurt’ta kanalizasyon hattı yenileniyor
Muradiye’ye ücretsiz sağlık merkezi açıldı
Manisa’da kaçak atığa karşı temizlik seferberliği
MCBÜ’ye sağlıklı yaşamda örnek iş yeri belgesi
Manisa’da ücretsiz dil ve konuşma terapisi başladı
Manisa’da 30 bin fidan toprakla buluşuyor
- Perşembe 11 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 12.8 ° / 4.5 ° false
- Cumartesi 15.7 ° / 5 ° Güneşli





