Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Mecidiye Mahallesinde Dere Temizliği Yapıldı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Mecidiye Mahallesinde 1000 metrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirerek su taşkınlarına karşı önlem aldı. Öte yandan dere temizlik çalışmasının tamamlandığı bölgede önümüzdeki gün

MANİSA-GENEL 25.07.2022 15:49:00 1268 0
Mecidiye Mahallesinde Dere Temizliği Yapıldı

 

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Mecidiye Mahallesinde 1000 metrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirerek su taşkınlarına karşı önlem aldı. Öte yandan dere temizlik çalışmasının tamamlandığı bölgede önümüzdeki günlerde panel çit korkuluk çalışması da yapılacak.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşların su taşkınlarından olumsuz etkilenmemesi adına il genelinde gerçekleştirdiği dere temizlik çalışmalarına devam ediyor. Sel riskini ve taşkın hasarlarını en aza indirmek için yürütülen çalışmalar kapsamında Akhisar ilçesine bağlı Mecidiye Mahallesinde 800 metrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmaların tamamlanması ile birlikte oluşabilecek taşkınlara karşı önlem alınmış oldu. Öte yandan ekipler tarafından önümüzdeki günlerde dere temizlik çalışmasının tamamlandığı bölgede panel çit korkuluk çalışması da yapılacak.

“Tehlike ortadan kalktı”

Çalışmalarla ilgili görüşlerini bildiren mahalle muhtarı Bülent Topal, “Özellikle kış aylarında yağışlı günlerde kanaldaki taşkınlar sebebiyle sıkıntılar yaşıyorduk. Durumu MASKİ ekiplerine ilettik. Duruma müdahale edildi. Korkuluk çalışmasının da tamamlanmasıyla artık kanalımız hem tehlike arz etmeyecek hem de güzel bir görünüme kavuşacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve MASKİ ekiplerimize yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.