MASTERLERDE MANİSA - BORNOVA DOSTLUĞU

1

SPOR 6.01.2019 12:26:55 1526 0
MASTERLERDE MANİSA - BORNOVA DOSTLUĞU

Ege Masterler Federasyonu +50 yaş liginde oynanan Bornova Masterler Manisa Masterler karması maçına dostluk damgasını vurdu.

Pınarbaşı Stadı’nda oynanan Manisa ve Bornova Masterler karşılaştı. her iki takımda usta ayaklardan oluşan oyuncularıyla sahada futbol şöleni sergiledi. Maçın sonucundan çok saha içi ve dışı centilmenlik önemliydi. Bornova masterler takımının 2-1 lık üstünlüğüyle biten maç sonrası iki takım oyuncular sahadan sarmaş dolaş dostlukla ayrıldı.

 Maç sonrası Bornova masterler tarafından verilen yemekte Ege Masterler Federasyonu +50 lig sorumlusu ve Manisa 1965 Masterler başkanı A.Osman Tunç,

“Bu maç öncesiyle, saha içiyle ve sonrasıyla örnek bir maçtı. Bornovalı dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Sporda şiddetin ön plana çıktığı bu günlerde umarım bu davranışlarımız örnek olur “dedi.

Muharrem KAZER

‘Sanat İyileştirir’ Resim Sergisi Açıldı: Çocukların Renkleri Feyyaz Alperen’e Umut Oldu

Manisa’da Motosikletlere Sıkı Denetim: 2,8 Milyon Lira Ceza

Yunusemre’de İbadethaneler Ramazan’a Hazırlanıyor

Alanya’da Manisa Rüzgarı: Pedallar Madalya İçin Döndü

Gülşah Durbay’ın İsmi Minik Bir Bebekle Yaşatıldı

Yuntdağlılar Örencik’te Buluştu

Mustafa Uçar’dan Sel Felaketi Açıklaması: “Tüm Hemşehrilerimizin Yanındayız”

Manisalı Güreşçilerden Türkiye Şampiyonası’nda Çifte Madalya

  • Pazartesi 10.8 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 8.9 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 9.1 ° / 3.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.