Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

MASMEK’lerde Güz Dönemi Kurs Kayıtları Başladı

0

MANİSA- EĞİTİM 20.09.2021 12:58:03 1590 0
MASMEK’lerde Güz Dönemi Kurs Kayıtları Başladı
Yunusemre Atatürk Gençlik Merkezi, Şehzadeler Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi, Sarıgöl Atatürk Gençlik Merkezi ve Selendi Gençlik Merkezi’nde verilecek kurslara son başvurunun 20 Ekim olduğu, kursların ise 1 Kasım itibariyle başlayacağı belirtildi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde her yaştan vatandaşın kendilerini istedikleri alanda geliştirebilmeleri amacıyla hayata geçirilen Manisa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları’nda (MASMEK), güz dönemi kurs kayıtları alınmaya başlandı. Yunusemre Atatürk Gençlik Merkezi, Şehzadeler Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi, Sarıgöl Atatürk Gençlik Merkezi ve Selendi Gençlik Merkezi’nde verilecek kurslara son başvurunun 20 Ekim olduğu belirtilirken, Covid-19 tedbirleri kapsamında maske takmanın zorunlu olduğu da vurgulandı.
Kurslar 1 Kasım’da Başlıyor
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün vizyonuyla her yaştan Manisalıya kurs imkanı sağladıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, “Gençlik merkezlerimizde MASMEK Güz Dönemi kurs kayıtlarımız bugün itibariyle başladı ve 20 Ekim tarihine kadar devam edecek. 1 Kasım’da kursları başlatacağız. Covid-19 tedbirleri kapsamında sınırlı kontenjan ve maske takma zorunluluğu olduğunu belirtiyor, hemşehrilerimizi kendilerini geliştirmek istedikleri alanlarda kurslarımıza katılmaya davet ediyoruz” dedi.
Başvuru İçin Gerekli Evraklar
Yunusemre Atatürk Gençlik Merkezi, Şehzadeler Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi, Sarıgöl Atatürk Gençlik Merkezi ve Selendi Gençlik Merkezine başvurular için gerekli evraklar şöyle: HES Kodu, Sicil Numarası (0236 2314580 numaralı Manisa Büyükşehir Belediyesi hattından alınacak), 1 Adet Fotoğraf ve Kimlik Fotokopisi.
 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli
  • Perşembe 29.3 ° / 15.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.