Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

MASKİ’den 7 Mahallede 9 kilometrelik dere temizliği

MASKİ Genel Müdürlüğü Devlet Su İşlerine ait sulama kanallarında yaklaşık 9 kilometre temizlik çalışması gerçekleştirdi.

MANİSA-GENEL 27.06.2022 00:15:00 1478 0
MASKİ’den 7 Mahallede 9 kilometrelik dere temizliği

 


MASKİ Genel Müdürlüğü Devlet Su İşlerine ait sulama kanallarında su seviyelerinin yükselmesi nedeniyle taşkına sebebiyet vermemesi amacıyla M. Fevzi Çakmak, Atatürk, Barbaros, Kuşlubahçe, A. Bedevi, Nurlupınar ve Turgut Özal Mahallelerinde yaklaşık 9 kilometre temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçede yürüttüğü dere temizlik faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, sorumlu kurumların talepleri üzerine M. Fevzi Çakmak, Atatürk, Barbaros, Kuşlubahçe, A. Bedevi, Nurlupınar ve Turgut Özal Mahallelerinde 9 kilometre temizlik çalışması gerçekleştirdi. Devlet Su İşlerine ait olan sulama kanallarında su seviyelerinin yükselmesine bağlı olarak taşkına sebebiyet vermemesi amacıyla Manisa merkezden geçen bölümlerde yapılan çalışmalarla birlikte tarım arazilerinde taşkın riski en alt seviyeye indirildi.


YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Manisa’nın Sancaklı bölgesinde kiraz hasadı başladı.

  • Perşembe 22 ° / 11.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.