MASKİ'den Kulalı Vatandaşlara Yürüyüş Yolu

0

GÜNDEM 17.10.2016 12:37:24 1245 0
MASKİ

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde sürdürdüğü ıslah, temizlik ve korkuluk çalışması ile dereleri sağlıklı bir yapıya kavuşturmaya devam ediyor. MASKİ, bu kapsamda Kula’nın Mevlana Caddesi üzerindeki 200 metrelik derenin çalışmalarını tamamladı. MASKİ, derenin üzerine demonte delikli sac ile kapatarak yürüyüş yolu yapımını tamamladı. Yapılan çalışma sayesinde derede su taşkın riski önlendi ve caddeye estetik açıdan modern bir görüntü verilmesi sağlandı. Yapılan çalışmaları, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ahmet Ulvi Kaynak ve Şube Müdürü Engin Köksal yerinde inceledi.
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, üzeri delikli sac ile kapatılarak yürüyüş yolu olarak hizmete giren derede çalışmaların tamamlandığını belirtti. Başaran, “Manisa genelinde derelerimizin ıslah, temizlik ve korkuluk çalışmalarımızı yaparak, vatandaşlarımızın kış mevsiminde rahat etmesini sağlayacağız. Kula’da Mevlana Caddesi’ndeki deremizin üzerini demonte delikli sac ile kapatarak yürüyüş yoluna çevirdik. Deremizi ilerleyen dönemlerde kolay bir şekilde temizleyeceğiz” dedi. (İHA)

Başkan Balaban’dan Otostop Çeken Öğrencilere Sürpriz

Rektör Rana Kibar, ÜAK Yönetim Kurulu Üyeliğine Yeniden Seçildi

‘Adımla Manisa’ Projesinde En Çok Adım Atanlara Elektrikli Bisiklet Ödülü

Soma’da Zeytin Hasadı Şenliği: Başkan Okur’dan Birlik ve Bereket Mesajı

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı İlk Deplasmanına Çıkıyor

Yunusemreli Güreşçi Hakim Beytullah Kalay Milli Takım Kampında

Manisa’da MANİFEST Bilim Şenliği 8 Ekim’de Başlıyor

Manisa’da Gastronomi Rönesansı: Dostlar Meclisi’nde Lezzet Buluşması

  • Cuma 25.4 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 13.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.4 ° / 15.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.