Maski yağışta teyakkuzda

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, kentte etkili olan fırtına ve sağanak yağış nedeniyle kriz masası oluşturdu.

MANİSA-GENEL 11.01.2023 09:43:00 1339 0
Maski yağışta teyakkuzda

 

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, kentte etkili olan fırtına ve sağanak yağış nedeniyle kriz masası oluşturdu. Teyakkuz haline geçen ekipler vatandaşların olumsuz bir durumla karşılaşmaması için yoğun çaba harcıyor. 

Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler fırtınayla birlikte meydana gelen çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi olumsuzlukları ortadan kaldırıyor. Ekipler yoğun çaba harcıyor.

Sağanak yağışla birlikte oluşabilecek taşkınlara karşı MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri de büyük çaba harcıyor. MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik ve Kanalizasyon Dairesi Başkanı Mümin Deniz, yürütülen yağmur suyu ızgaraları ve kanalizasyon hatları temizlik çalışmalarını sahada yakından takip etti.

 Ekipler,  ani yağışın ardından oluşan su birikintilerine kısa sürede müdahale ederek, tıkanan mazgal ve rögarların temizliğini yapıyor. Taleplere hızlı müdahale Öte yandan, 185 Çözüm Merkezi de gece boyunca görev yapacak. Buraya gelen ihbarlara ilgili birimler hızla cevap vererek, vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

 

Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Örnek Kan Bağışı Seferberliği

Turgutlu’da deve güreşleri heyecanı başlıyor

Güzelyurt’ta kanalizasyon hattı yenileniyor

Muradiye’ye ücretsiz sağlık merkezi açıldı

Manisa’da kaçak atığa karşı temizlik seferberliği

MCBÜ’ye sağlıklı yaşamda örnek iş yeri belgesi

Manisa’da ücretsiz dil ve konuşma terapisi başladı

Manisa’da 30 bin fidan toprakla buluşuyor

Anahtar Kelimeler: Maski yağışta teyakkuzda
  • Cuma 12.8 ° / 4.5 ° false
  • Cumartesi 15.7 ° / 5 ° Güneşli
  • Pazar 9.4 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.