Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

MASKİ Saruhanlılı Muhtarları Dinledi

1

BÖLGE 30.08.2020 19:31:47 5296 0
MASKİ Saruhanlılı Muhtarları Dinledi

MASKİ Genel Müdürlüğü İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Saruhanlı ilçesi mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarlara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Çakır, istek ve talepleri dinledi, idarenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazandırılacak olan hizmetler hakkında bilgiler verdi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki 1088 mahallenin sorunlarını tespit etmek ve çözüm getirmek amacıyla sahadaki çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Depolar Sevk ve İdare Şube Müdürü Serdar Özgedik ile birlikte Saruhanlı ilçesi Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi. Daire Başkanı Serpil Çakır, muhtarlara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileterek, tek tek istek ve talepleri dinledi, sorun yaşanan konular ile ilgili gerekli notları aldı.
“Muhtarlarımızın görüşlerini dikkate alıyoruz”
MASKİ Genel Müdürlüğünün il genelinde vatandaşın hayatını kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayan Çakır, “Vatandaşlarımızın sorunlarını tespit etmek noktasında önemli bir görevde olan mahalle muhtarlarımızla her zaman bağlantıdayız. Yerinde tespitler yapmak amacıyla da ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın istek ve taleplerini dinliyoruz. Çalışmalarımız hakkında ilçedeki yetkili şube müdürleri ve şefimizden de bilgi alıyoruz. Amacımız, 17 ilçede de vatandaşlarımız ile aramızdaki en önemli köprü konumunda olan muhtarlarımızı dinleyerek, hizmetlerimizi eksiksiz ve noksansız bir şekilde ulaştırmaktır” dedi.   

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.