MASKİ, Mahallelere Kesintisiz İçme Suyu Sağlıyor

0

BÖLGE 6.11.2020 13:59:02 3011 0
MASKİ, Mahallelere Kesintisiz İçme Suyu Sağlıyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesi Seğirdim Mahallesi Çaltılıçukur Mevkiinde 400 metre içme suyu şebeke hattı döşedi. Çalışma ile depoyla aynı seviyede olan hanelere daha verimli içme suyu ulaşması sağlandı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, hayata geçirdiği altyapı çalışmaları ile mahallelerin sorunlarına çözüm olmaya devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekiplerince Akhisar ilçesi Seğirdim Mahallesi Çaltılıçukur Mevkiine içme suyu şebeke hattı döşendi. Hayata geçirilen 400 metrelik çalışma ile içme suyu deposuyla aynı kotta yer alan hanelere kesintisiz su temin edildi.
“Sorunumuzla hemen ilgilenildi”
Mahalle Muhtarı Ahmet Doğru, “Çalışmadan memnun kaldık. İçme suyu depomuzla aynı seviyedeki hanelere özellikle yaz mevsiminde artan su kullanımı nedeniyle yeterli su verilemiyordu. Her zaman olduğu gibi MASKİ’ye başvurur başvurmaz ekipler sıkıntımızla ilgilendi. Mahallemizin sorunu çözüldü. Yapılan hizmet nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Akhisar Belediyesi’nde İkinci Başkan Yardımcısı Emre Okkalı Oldu

Akhisar’da Madımak Şehitleri Cem Evi’nde Anıldı

Başkan Balaban Şampiyon Sporcularla Gurur Duydu

Mustafa Köylü: “Çocuklarımızı Öldürüyorlar, Cinayetlerini Meşrulaştırıyorlar”

Dutlulu: Kapılarımız Muhtarlara Her Zaman Açık

İlçelerde Yollar Yenileniyor

Büyükşehir'den Muhtarlara Vektörle Mücadele Ziyareti

Manisa Valilik Kupası'nda Şampiyonluk Serisi: Turnuvayı Namağlup Tamamladılar

  • Perşembe 34.8 ° / 14.9 ° Güneşli
  • Cuma 37 ° / 16 ° Güneşli
  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.