MASKİ Kesintisiz Su İçin Çalışıyor

0

GÜNDEM 7.06.2021 14:56:27 1424 0
MASKİ Kesintisiz Su İçin Çalışıyor

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşlara daha kaliteli ve kesintisiz hizmet sunabilmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı ekipleri, içme suyu tesislerine enerji sağlayan trafoların bakımları için kolları sıvadı. Üç grup halinde yapılacak olan çalışmalar önceki gün Sarıgöl, Alaşehir, Salihli ve Turgutlu ilçelerinde başladı.
“Hedefimiz kaliteli ve kesintisiz içme suyu sağlamak”
Manisa genelinde içme suyu tesislerine enerji sağlayan trafoların bakım onarım ve yenileme çalışmalarının başladığını ifade eden MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, “Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı ekiplerince içme suyu tesislerimize elektrik enerjisi sağlayan trafolarımızda bakım onarım ve yenileme çalışmaları başladı. Üç grup halinde yürütülecek olan çalışmalarımız kısa süre içerisinde tamamlanacaktır. İçme suyu tesislerine her zaman ayrı bir özen gösteren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’de çalışmaları yakından takip ediyor. MASKİ olarak hedefimiz her zaman vatandaşlarımıza kaliteli ve kesintisiz içme suyu sağlamak” dedi.

Manisa Büyükşehir’den Çiftçiye Yeni Hibe Programı

Belediye Personeline Resmi Yazışma ve Arşivleme Eğitimi

Başkan Dutlulu, LGS’de Başarılı Olan MABEM Öğrencileriyle Buluştu

Kula’da İlk Toplu Sünnet Merasimi Büyük Coşkuyla Gerçekleşti

Spor Fakültelerine giriş yetenek sınavlarına ilgi her geçen yıl azalıyor

Büyükşehir, Soma’da Sıcak Asfalt Çalışmalarını Tamamladı

Nurlupınarspor’un Yeni Teknik Direktörü Özer Karadaş Oldu

Bakan Kurum: Balıkesir ve Manisa’da 1036 Bağımsız Bölüm Ağır Hasarlı

  • Pazar 33 ° / 16.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 35.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Salı 35.2 ° / 20.9 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.