Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Maski, İlçe Sorumlularıyla Bir Araya Geldi

0

BÖLGE 3.11.2016 15:55:57 796 0
Maski, İlçe Sorumlularıyla Bir Araya Geldi

MASKİ Genel Müdürlüğü, İş Sağlığı ve Güvenliğine büyük önem veriyor. Bu kapsamda yapılan toplantılara ilçelerde görev yapan MASKİ sorumluları da dahil ediliyor. Sahada görev yapan personelin dikkat etmesi gereken hususların anlatıldığı toplantı MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya ayrıca, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Mustafa Parmaksız, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı İbrahim Perkmen, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Funda Solak, Hukuk Müşaviri Gülbeyaz Akçıl, Abone İşleri Dairesi Başkanı Sevinç Deniz, Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı Bakım Onarım Şube Müdürü Kadri Akkurt, MASKİ ilçe sorumluları ile iş sağlığı ve güvenliği uzmanları katıldı.

İş Sağlığı ve Güvenliği toplantısının ardından, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen başkanlığında MASKİ Sorumluları ile toplantı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda ilçelerdeki çalışmalar ve işleyişle ilgili bilgi alış verişi yapıldı. MASKİ Sorumluları, Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen’e ilçelerde yapılan çalışmaların aşamaları hakkında bilgi verdi.

“PERSONELİN BİLGİLENDİRİLMESİNE DEVAM EDECEĞİZ”   

MASKİ Hizmet Binası Toplantı Salonu’nda her ay düzenli olarak gerçekleştirilen toplantıda Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, gerek kurum içinde gerekse ilçelerde görev yapan personelin iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilinçlendirilmesinin önemini anlattı. Bilgen, “Her ay düzenlediğimiz bu toplantıların personelimizin iş sağlığı ve güvenliği açısından son derece faydalı olduğunu görüyoruz. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak Manisa’mıza yaptığımız hizmetlerde personelimizin büyük çoğunluğu sahada çalışıyor. Personelimizin can güvenliği bizler için her şeyden önemli. Düzenlediğimiz toplantılarda, İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda uzman personelimiz sayesinde gerekli bilgileri alarak sahada çalışan personelimizi bu konuda bilgilendirmeye devam edeceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.