Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

MASKİ’den Şehzadeler’in Altyapısına Neşter

0

MANİSA-GENEL 6.03.2022 11:46:34 1103 0
MASKİ’den Şehzadeler’in Altyapısına Neşter

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilecek olan yol yenileme çalışmalarından önce bu caddelerde içme suyu ve yağmur suyu hattı çalışması yapacak. Çalışmalar öncesi MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay başkanlığında bir toplantı yapıldı. Toplantıda, Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Projeler Dairesi Başkanı Bircan Kaynak, Kanalizasyon Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, şube müdürleri ve yetkili personel yer aldı.
Büyükşehir ve Şehzadeler üstyapı, MASKİ altyapıyı yenileyecek
Çalışma kapsamında, Şehzadeler ilçesi, Atatürk Bulvarı, Çarşı Bulvarı, PTT ve çevresi, Çimentepe Caddesi, Ergen Caddesi, Avni Gemicioğlu Caddesi, Alçıtepe Caddesi ve Erler Caddesi’nde içme suyu ve yağmur suyu hatları yenilenecek. MASKİ’nin altyapı çalışmalarını takiben, Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi ortak olarak, bu caddelerdeki yollarda yenileme çalışması yapacak.
“Şehrin göbeğindeki caddelerin altyapı sorununu çözeceğiz”
MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, “Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesinin ortak protokolü ile Şehzadeler ilçesindeki araç ve yaya yoğunluğunun yüksek olduğu caddelerde yol yenilemeleri yapılacak. MASKİ olarak bizde bu caddelerdeki içme suyu ve yağmur suyu hatlarını yenileyeceğiz. Çalışmalarımızın eksiksiz bir şekilde uygulanması için yöneticilerimiz, ilgili daire başkanlarımız, şube müdürleri ve yetkili personellerimiz ile toplantı gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, şehrin adeta göbeği sayılan caddelerde yapılacak bu çalışmaya çok önem veriyor. Bizler de üzerimize düşen görevleri en güzel şekliyle yapmaya çalışacağız. Modern ve yaşanılabilir bir Manisa için görevimizin başındayız” dedi.
 
 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.