Maski'den Muradiye Mahallesine 100 tonluk içme suyu deposu

0

BÖLGE 30.05.2021 14:55:07 1241 0
Maski


MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesinde 100 tonluk prefabrik içme suyu deposu montajı yaptı. Yapılan çalışma ile mahallenin içme suyu kapasitesini artırmak için önemli bir adım daha atıldı. Yeterli su temini noktasında çalışmalarını sürdüren Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesinde prefabrik içme suyu deposu montajı gerçekleştirildi. 100 tonluk depoların bağlantısını yapan İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesine bağlı ekipler, ayaklı su deposuna önemli bir ek kaynak sağladı. Manisa’nın en büyük mahallelerinden biri olan Muradiye’ye büyük altyapı dönüşümü öncesinde önemli bir hizmet daha ulaştırıldı.

Sondajların faaliyete geçmesinin ardından içme suyu depoları devreye alınacak. “Çok memnunuz, çok onurluyuz” Mahalle Muhtarı Eyüphan Aykıran, “MASKİ bizim için gerçekten çok çalışıyor. Çok memnunuz, çok onurluyuz. Cengiz Başkanımız sözünün eri biri. Kendisinden Allah razı olsun. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

YRP Şehzadeler İlçe Yöneticisi Osman Bulut Görevinden İstifa Etti

Turgutlu’da Yaz Spor Okullarıyla Çocuklara Hem Eğitim Hem Eğlence

Başkan Dutlulu’dan Esnaf Odaları Birliği’ne Ziyaret

Başkan Dutlulu MASKİ Yönetim Kurulu Toplantısına Başkanlık Etti

Manisa’da Haziran Ayında 472 Bin Trafik Denetimi Yapıldı

Alaşehir’de Silah Operasyonu: 15 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi

Bir Yılda 1 Milyon 280 Bin Metrekare Kilit Parke Taşı Üretildi

Manisa’da Motosiklet Denetiminde 2 Milyon TL Ceza Kesildi

  • Cuma 37 ° / 16 ° Güneşli
  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Pazar 40.5 ° / 19.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.