MASKİ’den Manisa’ya Yeni Güneş Enerji Santrali

0

EKONOMİ 15.11.2020 16:04:56 3001 0
MASKİ’den Manisa’ya Yeni Güneş Enerji Santrali

MASKİ Genel Müdürlüğü, Seyitli mahallesine inşa edeceği güneş enerji santrali ile çevreci yatırımlarına devam ediyor. Yaklaşık 1 megavat enerji üretecek olan santralin maliyeti 8 milyon 500 bin TL olacağı belirtildi.
 
Milli ve yenilenebilir enerji kaynaklarına her zaman önem veren MASKİ Genel Müdürlüğü, çevreci yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Manisa Merkez Atıksu Arıtma tesisine 5 milyon 500 bin TL yatırımla güneş enerji santrali kazandıran MASKİ, projelerine bir yenisini daha ekleyerek Seyitli mahallesine de santral kuracak. 13 dönümlük arazi üzerinde yaklaşık 1 megavat enerji üretecek tesisin maliyeti 8 milyon 500 bin TL olacağı öngörülüyor. İhale hazırlıkları devam eden projenin 150 günlük inşa süresi bulunuyor.
 
Güneş enerji santrali Seyitli mahallesine yapılacak
MASKİ’nin enerji maliyetlerini düşürmek için yapacağı güneş enerji santralinin Yunusemre ilçesine bağlı Seyitli mahallesine kurulacağını MASKİ Genel Kurulunda söyleyen, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, “Yerli, milli ve yenilenebilir enerji kaynaklarına büyük önem veriyoruz. Manisa merkez atıksu arıtma tesisimizden sonra Seyitli mahallemize de yeni bir güneş enerji santrali planlıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları ile çevreci yatırımlarımız devam edecek” dedi.

Manisa TSO’dan Öğretmenler Gününe Anlamlı Buluşma

Metabolizma yalnızca kilo değil, tüm yaşam dengesini belirliyor

Kitap Fuarı, Kapılarını Kitapseverlere Açtı

Akhisarlı Özgür Morbel Mardin Şampiyonası’nın başhakemi

TÜRKİYE EĞİTİM REFORMU MANİSA’DA ANLATILDI

Yaşar Artar: İmralı canisinin ayağına gitmek Yüce Türk milletinin vicdanında asla karşılık bulmaz

Necatibey İlkokulu’ndan Dayanışma Kermesi: Veliler El Ele, Okul İçin Bir Araya Geldi

Celali Derneği’nden Şehitler İçin Anlamlı Lokma Hayrı

  • Pazar 16.3 ° / 6.4 ° Güneşli
  • Pazartesi 15.7 ° / 7.2 ° false
  • Salı 13.6 ° / 5.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.