Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Maski’den Dilek’e Arıtma Tesisi Müjdesi

0

GÜNDEM 24.06.2016 10:17:17 1169 0
Maski’den Dilek’e Arıtma Tesisi Müjdesi

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki içme suyu kalitesini artırma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. MASKİ, Saruhanlı’ya bağlı Dilek Mahallesi’ne daha sağlıklı içme suyu temin edebilmek amacıyla mahalleye arıtma tesisi yapacak. 78 metrekarelik alan üzerine inşa edilecekolan tesis, içme suyunu arıtarak vatandaşa ulaşan suyun kalitesini yükseltecek. Son teknoloji olan nanoteknolojiile, saatte 36 ton su arıtımı yapılabilecek.

Öncelikli konu içme suyu

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Saruhanlı’nın Dilek mahallesinde inşa edilecek tesisle ilgili bilgiler verdi. Nohutçu, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak en çok önem verdiğimiz konuların başında içme suyu geliyor. Çünkü söz konusu olan şey doğrudan vatandaşlarımıza ulaşan suyun kalitesi. Biz yaptığımız her şebeke ve depo yenileme çalışmasıyla, hayata geçirdiğimiz her içme suyu arıtma tesisi projemizle bu kaliteyi olabildiğince artırmayı amaçlıyoruz. Dilek mahallemizde yapacağımız tesis sayesinde de son teknoloji yardımıyla içme suyunu arıtacağız. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından inşaat çalışmalarımız başlayacak. Manisamız’ın dört bir köşesine sağlıklı ve temiz su verebilmek için yürüttüğümüz çalışmalarımıza ara vermeksizin devam edeceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli
  • Perşembe 29.3 ° / 15.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.