MANİSASPOR'DA İLK HEDEF TEKNİK SORUMLU

1

SPOR 19.08.2020 19:41:50 9721 0
MANİSASPOR
TFF 3.Ligde yeni sezonun 19 Eylül’de başlayacağının açıklanmasından sonra 2020 -2021 sezonunda  siyah beyazlılarda neler olacağı merak ediliyor. Siyah beyazlı yönetimin ilk olarak teknik sorumlu konusunu çözeceği ve imzayı attıracağı öğrenildi.
 
2020-2021 sezonu TFF 1. Lig'de 11 Eylül 2020'de, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de ise 19-20 Eylül 2020 tarihlerinde başlayacak.
 
Pandemi nedeniyle düşmenin kaldırılması ile TFF 3. Ligde mücadele edecek olan siyah beyazlılarda yönetimin önünde teknik sorumlu, transferin açılıp açılmayacağı, sponsorluk, seçim konularında sorunlar, vergi, sigorta borçları gibi pek çok konu var.
 AHMET SEÇGİN İLE GÖRÜŞÜLECEK
Alınan bilgiye göre siyah beyazlılarda ilk hedef teknik sorumlu sorununu çözmek. Manisalı 3-4 isimle görüşen Manisaspor yönetimi teknik sorumlu olarak Ahmet Seçgin ‘i Manisa’ya davet ettiği  ve anlaşma sağlanırsa imza attırılacağı öğrenildi.
Ayrıca yönetim olarak sanayiden 6-7 firma ile sponsorluk konusunda görüşüldüğü, vergi borçlarının yapılandırılacağı ve ara transfer döneminde de transferin açılacağı öğrenildi.



 
 
 

Sorbonne Tezinde Nurcan Zeyrek’e Teşekkür

Başkan Çetin Akın’dan Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlaması

Başkan Şimşek’ten Kadın Personele 8 Mart Çiçeği

Manisa ile Balkan Coğrafyası İftar Sofrasında Buluştu

Arınç Ailesi Manisa’nın Tüm Renklerini Aynı Sofrada Buluşturdu

Şehzadeler’de Bozulan Yollar Asfalt Yama Çalışmalarıyla Onarılıyor

Manisa’nın Şubat İhracatı 357 Milyon Dolar Oldu

8 Mart kadınlar gününde Novada AVM de ziyaretçilere 5000 adet çiçek hediye edildi.

  • Salı 5.7 ° / -0.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 9.5 ° / 0.2 ° Güneşli
  • Perşembe 8.2 ° / 0.8 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.