Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Manisaspor'da Bülent Ataman Dönemi

1

SPOR 4.11.2020 20:34:00 2767 0
Manisaspor

Manisaspor'da anlaşmaya varılan teknik direktör Bülent Ataman, Kulüp Başkanı Murat Yörük ile bir araya gelip, resmi sözleşme imzaladı.

1+1 yıllık anlaşmaya imza atan yeni teknik direktör Bülent Ataman, 'Futbolcu olarak ayrıldığım Manisaspor’umumuza teknik Direktör olarak geri dönmenin gururunu yaşıyorum. Bugünden itibaren Manisaspor’un başarısı için çalışmaya başlayacağız.' dedi.

Manisaspor'da anlaşmaya varılan teknik direktör Bülent Ataman, Kulüp Başkan  Murat Yörük ile bir araya gelip, resmi sözleşme imzaladı. Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde Kulüp Başkanımız Murat Yörük ile bir araya gelen teknik direktörümüz Bülent Ataman, 1+1 yıllık anlaşmaya imza attı. İmza töreninde konuşan yeni teknik direktörümüz Bülent Ataman, 'Manisaspor Kulüp Başkanımız Murat Yörük, beni aradığında teklifi düşünmeden kabul ettim. Manisaspor gibi büyük camiada olmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum. Burada kaptanlık yapma şerefine nail olmuş biriyim. Şimdi de Kulüp Başkanımız Murat Yörük ve yönetim kurulu üyelerimizin isteği doğrultusunda Teknik Direktör olarak göreve geldim. Benim için gurur ve onur verici bir durum. Manisaspor için gecemizi gündüzümüze katacağız ve bu camiayı laik olduğu yere getirmek için ekibimle birlikte çalışacağız.' dedi.

Anlaşmanın her iki tarafa hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eden Kulüp Başkanı Murat Yörük, 'Kulübümüzde efsane olmuş ve Manisaspor sevgisinden hiç bir zaman şüphe etmediğimiz hocamıza yeni görevinde başarılar dilerim. Hocamızın başarıla olacağına inancımız tam. Her iki taraf için hayırlısı olsun.' dedi. 

Teknik Direktör  Bülent Ataman’ın yardımcılıklarını ise Murat Özkan, Eray Er, Emre Akçekoce ve kaleci antrenörü Aykut Gürler yapacak. 

 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.