Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

MANİSASPOR'DA 3 İMZA

0

SPOR 30.01.2021 17:57:35 1662 0
MANİSASPOR


Manisaspor Yönetim kurulu, Teknik Direktörümüz Bülent Ataman’ın raporu sonrası Galatasaray altyapısından çıkan ve sırasıyla Kartal, Şanlıurfa, Bucaspor, Manisa Fk ve Karacabey Belediyespor formaları giyen Berkin Kamil Arslan, Beşiktaş, Göztepe, Kırklarelispor, Bayrampaşa, Bağcılar, Çanakkale Dardanel, Mamak Fk, Erbaaspor ve Antalya Kemerspor formalası giyen Hasan Türk ve Bursaspor, Yeşil Bursa, Karacabey Belediye, 1922 Konyaspor ve Ağrı 1970 spor formaları giyen Bünyamin Kasal ile 1,5 yıllık anlaşmaya vardı. Bugün Tarık Almış Spor Tesislerimizde düzenlenen törenle resmi sözleşmeye imza atan Berkin Kamil Arslan, Hasan Türk ve Bünyamin Kasal, siyah-beyazlı formayı giyerek poz verdiler.


 Başkan Murat Yörük, “3 oyuncu ile gücümüze güç kattık”

 Kulüp Başkanı Murat Yörük, “Berkin, Hasan ve Bünyamin tecrübelerine güvendiğimiz 3 oyuncu. Teknik Direktörümüz Bülent Ataman ve Sportif Direktörümüz Hüseyin Tok’un raporları sonrası bu transferler gerçekleşti. Fedakarlık yapan Berkin, Hasan ve Bünyamin kardeşlerime kulübüm ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Anlaşma her iki taraf içinde hayırlısı olsun. Transferlerimiz devam edecek.” Dedi. 
Berkin Kamil Arslan, “Başarıya takım arkadaşlarımla birlikte ulaşacağız”
Tecrübeli oyuncu Berkin Kamil Arslan, anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ederek, “Burada olmaktan çok mutluyum. Bu fırsatı bana verdiği için kulüp başkanımıza da çok teşekkür ederim. Buranın ne kadar güzel bir kulüp olduğunu herkes biliyor. Manisaspor, Türk futboluna adını altın harflerle kazımış ve yetiştirdiği oyuncularla adından sıkça söz ettiren bir kulüp. Bunlar karar vermemde etkili oldu diyebilirim. Başarı için buradayım. Umarım bu başarıya takım arkadaşlarımla birlikte ulaşacağız” ifadelerini kullandı.
Hasan Türk: “Elimizden geleni yapacağız”
Orta saha oyuncumuz Hasan Türk, “Burada olmaktan çok mutluyum. Kendimi şanslı hissediyorum. Başkanımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Çünkü bize güvendi. Bize bu formayı emanet ediyor. Biz de elimizden geleni yapacağız. Çok çalışıp bu emaneti iyi bir şekilde temsil etmeye çalışacağız” açıklamasını yaptı.
Bünyamin Kasal: “Bu camiaya layık olabilmek için çok çalışacağım”
Başarılı kanat oyuncumuz Bünyamin Kasal, “Kapısından girdiğim andan beri profesyonelliği ve aile ortamını hissediyorum. Başkanımıza bana güvendiği için çok teşekkür ediyorum. Bu camiaya layık olabilmek için her zaman çok çalışacağım. İnşallah imzamız her iki taraf için de hayırlı olur” şeklinde konuştu.
 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: manisaspor-da-3-imza
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.